Webp.net-resizeimage

WeTravel2 komt naar je toe


Naar aanleiding van de lancering van het magazine en daarbij horend vernieuwd reisaanbod voor 2020, gaat WeTravel2 op verplaatsing.

Lees meer

20190418_105455

Initiatiesessies en opleidingen wintersport


Zin om 's winters opnieuw op de latten te staan/zitten? Of wil je graag skiërs begeleiden? Anvasport laat je kennis maken met aangepast skiën tijdens hun initiatiesessies en opleidingen.

Lees meer

unnamed

All I want for Christmas...


Had God geweten dat Curaçao bestond, Hij zou niet in Frankrijk gaan wonen zijn. Het reisverhaal van Kristof en zijn gezin, ze genoten tijdens de kerstperiode van 2018 van een onvergetelijk verblijf op dit Caraïbisch eiland.

Lees meer

IMG_2424

Bezoek onze stand op REVA


Op 25, 26 en 27 april kan je ons terugvinden op REVA. Kom tijdens je bezoek inspiratie opdoen voor je volgende reis of kom luisteren naar één van onze lezingen.

Lees meer

shutterstock_1145322257

Eerste reismagazine voor personen met een beperking is een feit!


Lees meer

N015170

Lancering reisaanbod 2019


Als eerste ontdekken welke nieuwigheden WeTravel2 in petto heeft voor 2019? Schrijf je gauw in en wees er bij op het lanceringsevent - op dinsdag 20/11 in Mechelen!

Lees meer

IMG_0611

Toegankelijk ballonevent op 24-25/8


Kom op 24 en/of 25 augustus naar de tweede editie van ons ballonevent en ontdek dat ballonvaren perfect mogelijk is voor iedereen!

Lees meer

dav

Doe een origineel geschenk cadeau!


Leuk om te geven en leuk om te krijgen - een cadeaubon van WeTravel2! Kies tussen een ticket voor een ballonvaart of een cadeaubon voor een vakantie.

Lees meer

key-west-sign-john-mcgraw

De werking van WeTravel2 in een notendop


Heb je de weg naar WeTravel2 gevonden? We leggen jou graag in het kort uit op welke manier we te werk gaan: van hotel -en bestemmingskeuze tot boeking. Blader je eerst graag door ons krantje om inspiratie op te doen? Ook dat kan!

Lees meer

infomoment1

Infoavonden 'toegankelijk reizen'


Tijdens onze infoavonden geven we u graag de juiste bagage mee om zorgeloos op vakantie te vertrekken. Bovenop de algemene info rond reizen met een fysieke beperking, gaan we ook telkens dieper in op één aspect uit ons aanbod.

Lees meer

cover_krantje2018

Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen, nieuwe ambities en nieuwe bestemmingen...


Lees meer

tvl

Toegankelijkheidslabel viert 10de verjaardag


Het Vlaams label voor toegankelijk toerisme bestaat 10 jaar, en die verjaardag liet Toerisme Vlaanderen niet onopgemerkt voorbij gaan.

Lees meer

vliegen-rolstoel-1 (2)

PRM-werkgroep Brussels Airport


Met oog op een verdere evaluatie en optimalisatie betrekt Brussels Airport ons sinds kort als specialist bij de vergaderingen van de zogenaamde 'PRM-werkgroep' waarop alle betrokken partijen vertegenwoordigd zijn.

Lees meer

unnamed (2)

Zeer geslaagd ballonvaartevent van 27/08!


Ballonvaren is voor iedereen! Meer dan 30 personen gingen afgelopen zondag 27/08 de lucht in dankzij WeTravel2! Onder hen ook enkele personen met een beperking. Er bestaan dus wel degelijk aangepaste ballonmanden met deurtje én stoeltje.

Lees meer

Ballonvlucht_Bart_zoom770x380-770x380__1_

Kom naar ons uniek ballonvaartevent op 27/08!


Kijk jij ook elke keer als er een luchtballon over vliegt? Ben je benieuwd hoe ballonvaren in z’n werk gaat? Is ballonvliegen mogelijk voor personen met een beperking? Of wil je zelf ons mooie land bewonderen vanuit de lucht? Kom dan zeker naar ons ballonevent op zondag 27 augustus 2017 om 17u30.

Lees meer

WT2krant

Gloednieuw krantje


WeTravel2 - Wie zijn we? Wat doen we? En welke reizen hebben we voor jou in petto dit voorjaar? Ontdek het allemaal in het gloednieuwe krantje van WeTravel2!

Lees meer

reva-2013-3-15

WeTravel2 op REVA 2017


REVA, de grootste Belgische informatiebeurs voor personen met een beperking, verwelkomt WeTravel2 op zijn 15de editie.

Lees meer

120403145547135_Dance

WK rolstoeldansen gaat door in Malle!


Het wereldkampioenschap rolstoeldansen wordt dit jaar in Vlaanderen georganiseerd. Van 21 tot 22 oktober 2017 komt de wereldtop uit deze artistieke sporttak naar het Provinciaal Vormingscentrum in Malle.

Lees meer

20170118_202548

WeTravel2 wint Toerisme Vlaanderen Award!


Op de uitreiking van de Toerisme Vlaanderen Awards in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen werd WeTravel2 geëerd met de award binnen de categorie ‘Bijzonder engagement: iedereen verdient vakantie’.

Lees meer

cover krantje

Krantje WeTravel2


WeTravel2 – Wie zijn we? Wat doen we? En welke reizen hebben we voor jou in petto voor dit najaar en in 2017? Ontdek het allemaal in het gloednieuwe krantje van WeTravel2!

Lees meer

logo-50plusexpo-small

WeTravel2 op 50+ Expo Genk


Welke mogelijkheden bestaan er voor senioren die extra ondersteuning nodig hebben tijdens hun dagelijkse activiteiten, en ook tijdens het reizen? Bezoek de Expo 50+ op vrijdag 7, zaterdag 8 of zondag 9 oktober en ontdek wat WeTravel2 en partners voor u kunnen betekenen!

Lees meer

150

Studiedag RELIFE


Wij nodigen u uit voor een leerijke studiedag op de Relife-beurs in Genk. Kom meer te weten over wat WeTravel2, Jetair, Aldea en Vayamundo doet voor mensen met een beperking!

Lees meer

logo toerisme vlaanderen 150x150

Persmededeling


De reissector moet integraal toegankelijk worden. Ook Vlaams Minister van Toerisme Ben Weyts is overtuigd!

Lees meer

logo toerisme vlaanderen 150x150

Persconferentie 7 maart 2016


WeTravel2 en Toerisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar op de persconferentie in Zaventem!

Lees meer

pick up1

Ontdek het échte Tenerife...


Ontdek het échte Tenerife... samen met WeTravel2 en PROJECT U/TURN! Project U/Turn en WeTravel2 slaan de handen in elkaar om van jouw vakantie iets onvergetelijks te maken. Kies een mooi hotel en vul je dagen in met enkele toffe en avontuurlijke activiteiten.

Lees meer

Gebouw_wit

Nieuwe bestemming vanaf het najaar: Marbella


Vanaf het najaar breiden we ons aanbod uit met een nieuwe bestemming: Aldea La Quinta Health Resort – Marbella

Lees meer

kenia - safari Masai - kopie

Kleine groepsreizen naar Kenia


Omdat reizen in groep reizen toch nog een extra dimensie geeft, organiseert WeTravel2 enkele kleine groepsreizen naar Kenia.

Lees meer

actueel_brochure150x150

Onze eerste brochure is een feit!


Onze eerste brochure rolde​ op ​12/2 ​van de persen​ en kan online aangevraagd worden via ons aanvraagformulier.​

Lees meer

REVA 2

WeTravel2 op REVA


REVA, de grootste Belgische informatiebeurs voor personen met een beperking, verwelkomt WeTravel2 op zijn 15de editie.

Lees meer

persconferentie Aruba1

Persconferentie op Aruba


WeTravel2 organiseerde in november een succesvolle persconferentie op Aruba.

Lees meer

kick start in de zorg

WeTravel2 laureaat op ‘Kick-start in de zorg’


Onlangs nam WeTravel2 deel aan het initiatief ‘Kick-start in de zorg’, en werd uit 12 vernieuwende businessideeën voor de zorgsector gekroond tot een van de 4 laureaten.

Lees meer

Destinations For All

WeTravel2 op Destinations for All


WeTravel2 nam in oktober ll. deel aan ‘Destinations For Al’l in Montréal, het eerste wereldcongres rond toegankelijk reizen.

Lees meer

Infoavond 30/01/2018

Reiskrantje januari 2018-maart 2019


Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken: met veel trots mogen we jullie het nieuwe reiskrantje, editie januari 2018-maart 2019, voorstellen!

Lees meer