Kijk jij ook elke keer als er een luchtballon over vliegt? Ben je benieuwd hoe ballonvaren in z’n werk gaat? Is ballonvliegen mogelijk voor personen met een beperking? Of wil je zelf ons mooie land bewonderen vanuit de lucht?
Kom dan zeker naar ons ballonevent op zondag 27 augustus 2017 om 17u30. Dit event gaat bij geschikt weer door in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) of Averbode (definitieve locatie is afhankelijk van de windrichting en wordt bekendgemaakt via onze Facebook en e-mail). 

Wil je zelf meevliegen die dag dan kan dat aan het unieke tarief van 129 EUR per persoon in plaats van 149 EUR. Iedereen is welkom die dag, ook als je niet zelf wil meevliegen. Een heerlijk fris welkomstdrankje is eveneens voorzien! Je krijgt ook de gelegenheid om ons vragen te stellen over ballonvaren of toegankelijk reizen in het algemeen of bepaalde bestemmingen in het bijzonder.

De manden van de luchtballons waar wij gebruik van maken, zijn speciaal ontworpen voor mensen met een fysieke beperking. Ze zijn voorzien van een deurtje en indien nodig een comfortabele stoel zodat ballonvaren werkelijk voor iedereen mogelijk wordt. 

Wanneer? Zondag 27 augustus 2017 – 17u30
Waar? Wiekevorst of Averbode (houd onze Facebook en je e-mail in het oog)
Prijs? 129 EUR per persoon
Inschrijven? info@wetravel2.eu
Praktische info? www.wetravel2.eu/ballonvaren

Ballonvlucht_Bart_zoom770x380-770x380__1_