Zuienkerke

Dit gloednieuwe hotel ten midden van de Polders ligt tussen Brugge en Blankenberge, op maximum een kwartier rijden van beide.
Het is dus de ideale uitvalsbasis om zowel de idylissche straatjes in de Brugse binnenstad te verkennen, als om een uit te gaan waaien langs de dijk in één van de nabijgelegen kustdorpen.

De keuken serveert heerlijke, gezonde maaltijden - je kan kiezen uit de formules kamer met ontbijt, half -of volpension.

Het hotel heeft een trendy, moderne uitstraling. Toch voel je meteen een gevoel van gezelligheid wanneer je er binnen stapt. De unieke vormgeving, een cirkelvormig gebouw waarin je volledig rond kan wandelen, met veel glas, brengt het buitenleven meteen naar binnen in de gezamenlijke ruimtes en kamers.

Domein Polderwind heeft de nodige, subtiele aanpassingen voorzien voor personen met verschillende types van beperkingen: fysiek, visueel, auditief,... Maar ook als gast zonder enige ondersteuningsnood voel je je hier zeker thuis omwille van de duidelijk doordachte keuzes qua inrichting. We kunnen je niet anders vertellen dan dat het een aanrader is voor iedereen!

Kamerfaciliteiten Comfort kamer:
- 2 verstelbare éénpersoonsbedden
- Toegankelijke badkamer met inloopdouche en onderrijdbare wastafel en aanpasbare spiegel
- Verhoogd toilet, met mogelijk handgrepen
Kamerfaciliteiten Comfort Care kamer:
- 2 verstelbare éénpersoonsbedden
- Toegankelijke badkamer met inloopdouche en onderrijdbare wastafel en aanpasbare spiegel
- Verhoogd toilet, met mogelijk handgrepen
- Plafondlift
- Automatisch opende kamerdeur

Hotel en domein:
- Wellness met tillift, comfortbad,...
- Strand met strandrolstoelen
- Rolstoelvriendelijke wandelpaden
- Waterfiets met rolstoellift
- Fitnessruimte
- ...