Droomt u ook al een leven lang van een cruise op de Middellandse Zee?

WeTravel2 maakt het waar! I.s.m. MSC Cruises bieden wij cruises aan die volledig toegankelijk zijn voor mensen met een fysieke beperking.

 
Alle dekken, publieke delen en tenders zijn aangepast voor mensen met een verminderde mobiliteit. Ook zijn er verschillende hutten beschikbaar die speciaal uitgerust zijn voor mensen met een beperking. Bovendien zijn er rolstoelen aanwezig op de schepen van ‘MSC Cruises’ die gebruikt mogen worden tijdens het aan en van boord gaan.

Voor elke cruise kan WeTravel2 aangepaste transfers, excursies en hulpmiddelen aan boord voorzien. De cruises die WeTravel2 aanbiedt vertrekken uit Barcelona, binnen het Middellandse zeegebied.

 

Hieronder vindt u een voorbeeld van een cruise op het Middellands Zeegebied, met vertrek vanuit Barcelona. Alle andere 13 routes, details en prijzen vindt u op de website van MSC Cruises.

VOORBEELD

Bezoek Spanje, Frankrijk en Italië in één reis! Vanuit Barcelona vaart u met de MSC Armonia naar Marseille, Genua, Ajaccio en Palma de Mallorca. MSC Armonia is het ideale cruiseschip om te genieten van de zee. Zwembaden, spabehandelingen en restaurants staan klaar om u een heerlijk ontspannende vakantie te bezorgen. U verblijft er in een binnenkajuit die volledig is aangepast aan mensen met beperkingen of beperkte mobiliteit.

programma:

YZJZDag 1 Barcelona
Aangepaste transfer van de luchthaven naar het schip. Het cruiseschip vertrekt om 21.00 u. in Barcelona.

Dag 2 Marseille
Om 12.00 u. komt het schip aan in het Franse Marseille. Daar krijgt u ongeveer 6 uurtjes de tijd om de stad te ontdekken. Bezoek er de Notre Dame de la Garde of het zeepmuseum. Om 18.00 vertrekt het cruiseschip naar de volgende haven.

Dag 3 Genua
Omstreeks 09.00 u. arriveert u in Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. Bezoek er de beroemde kathedraal van San Lorenzo. Om 18.00 u. vaart het schip weer verder richting Ajaccio.

Dag 4 Ajaccio
U komt aan in Ajaccio rond 08.00 u. in de ochtend. Tot 14.00 u. krijgt u de tijd om de grootste stad, en tevens hoofdstad, van Corsica te leren kennen.

Dag 5 Palma de Mallorca
De laatste tussenstop is Palma de Mallorca. Omstreeks 13.00 u. arriveert u op dit wondermooie eiland. Het cruiseschip wacht tot 23.50 u en nadien vaart het verder naar de eindbestemming.

Dag 6 Barcelona
Tegen 10.00 ’s ochtends bent u weer in Barcelona.

 Vanaf 439 euro/pers. (excl. vluchten en transfer)


Alle cruises met vertrek vanuit Barcelona kunnen uitgebreid worden met enkele overnachtingen in Barcelona!

 
Heeft u nog vragen over een cruise of heeft u interesse in een andere vaarroute van MSC Cruises? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, per mail op info@wetravel2.eu of telefonisch op 014 700 600