5 tips om WeTravel2 te helpen in deze coronacrisis

Onze branche was de eerste die hard en veel harder werd geraakt dan de meeste andere. We kijken ernaar uit om terug te keren naar een “normale” situatie. Een situatie waarin we onze klanten met plezier terug helpen en waarbij we de wensen en de dromen van het reizen van onze klanten terug kunnen waarmaken. Iedereen kan een handje helpen om zo snel als mogelijk terug in deze “normale” situatie te komen. Hierbij alvast onze 5 tips …

  • Niet annuleren, maar omboeken.

Wij krijgen massaal oproepen van klanten die willen annuleren tijdens deze coronatijden. Heel begrijpelijk als je weet dat het virus over de hele wereld verspreid is. Volledig annuleren is helaas niet mogelijk… Als je reis geannuleerd wordt o.w.v. overmacht ontvang je van ons een voucher die je kan gebruiken voor het boeken van een reis op latere datum. Bekijk het positief: Zo hebben jullie iets om naar uit te kijken en ons help je er enorm mee.

  • Koop een cadeaubon.

Momenteel is reizen niet mogelijk maar dit wil niet zeggen dat je het nooit meer kan doen. Wanneer de maatregelen opgeheven worden, zal reizen terug mogelijk worden en kunnen jullie opnieuw de wereld gaan verkennen. Koop snel een cadeaubon van WeTravel2. Of doe een verblijf cadeau aan de mensen rondom jou die je graag ziet en die het verdienen om terug op vakantie te kunnen gaan. Stuur een mailtje naar info@wetravel2.eu en vraag je cadeaubon aan.

  • Reis in eigen land.

Niet alleen de reissector ziet hard af van de strenge maatregelen rond COVID-19 maar ook de horeca in België en over de hele wereld. Dit virus heeft vele economische gevolgen en daarom is het belangrijk om ons kleine landje terug een duwtje in de rug te geven wanneer de maatregelen opgeheven worden. Boek daarom snel je reis in België want mooie bestemmingen vind je niet enkel in andere landen maar ook hier. Hiermee steun je niet alleen ons reisbureau, maar ook de verblijven waar je overnacht, de restaurants waar je iets gaat eten en de boetiekjes waar je souvenirs koopt. Maak er dit jaar eens een weekje kust van of een spannende overnachting in Paira Daiza.

  • Word ambassadeur van WeTravel2.

Heb je al eens een vakantie geboekt bij WeTravel2 en was dit een reis om nooit te vergeten? Vertel het dan snel door aan anderen zodat ook zij een mooie reis kunnen maken waarbij wij met al hun wensen rekening houden. Ben je thuis en weet je even niet wat je nog kan doen? Schrijf je verhaal neer en deel dit op sociale media of via videogesprekken. Vergeet ons niet te vermelden zodat wij dit ook kunnen delen via onze kanalen.

  • Vraag ons magazine aan of één van onze vele folders.

Er is niets leuker dan binnen te zitten en te brainstormen over waar je volgende vakantie naartoe gaat. Vraag nu ons gratis magazine aan of één van onze vele folders. Maak een moodboard met alle reizen uit het magazine die je aanspreken en die je in de toekomst zeker wil maken. Denk grondig na over je toekomstige reisplannen.  Wanneer we allemaal weer uit ons kot mogen, verwelkomen we je graag om deze reizen tot realiteit te maken.