In de voetstappen van de Inca's

Treed met WeTravel2 in de voetstappen van de Inca’s tijdens een 13-daagse rondreis door Peru. Tijdens onze tweede groepsreis naar Peru ontdek je o.a. Machu Picchu, Lima en Cuzco. Reis door de Heilige Vallei met de Andestrein en leer nieuwe culturen kennen. Geniet van de heerlijke Peruaanse keuken tijdens uw verblijf in Peru.

 

PROGRAMMA

Dag 1    Aankomst in Lima
Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Lima. Welkom in Lima! Aangekomen in de luchthaven van Lima zal je worden opgehaald en vervolgens naar het hotel gebracht worden. In de namiddag krijg je de tijd om even uit te rusten. ’s Avonds kan je genieten van een heerlijk diner in het hotel.
Overnachting in Lima in hotel Dazzler 4* (D)

Dag 2    Koloniaal Lima met privé-gids, Rafael Larco Herrera Museum. 
Na het ontbijt leert u Lima aan de hand van een gids vanbinnen en vanbuiten kennen. Je bezoekt het Rafael Larco Herrera Museum en geniet van een heerlijke lunch.
Overnachting in hotel Dazzler 4* (B-L)

Dag 3    Lima - Cuzco - Heilige Vallei
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel gevolgd door een vlucht naar Cuzco vroeg in de ochtend. Van daaruit rij je naar de Heilige Vallei van de Inca’s. Na de check-in in het hotel, geniet u van een ontspannende namiddag.
Overnachting in hotel Arwana Valle 5* (B-L)

Dag 4    Heilige Vallei
Op dag 4 bezoekt u na het ontbijt 3 verschillende attracties in de Heilige Vallei. De eerste attractie die je zal tegenkomen, is de Maras zoutmijn. Nadien aanschouw je een fantastisch panorama van Moray, een zeer gekende plaats van de Inca’s. Als laatste bezoek je het fort van Ollantaytambo. Er wordt een lunch voorzien. Overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B-L)

Dag 5    Heilige Vallei
Na het ontbijt breng je een bezoek aan de Amarugemeenschap. Zij zullen de reizigers van een lunch voorzien. Nadien ga je naar de Pisac Market en geniet je van een panoramisch zicht op de Pisac ruïnes.
Overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B-L)

Dag 6    Heilige Vallei – Aguas Calientes – Heilige Vallei
Op dag 6 bezoek je het welgekende Machu Picchu! Geniet van een stevig ontbijt en vertrek met de trein door de Heilige Vallei richting Machu Picchu. Een privébusje brengt je vervolgens naar de top waar een gids je opwacht. Lunch wordt voorzien voor deze dag.
Overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B-L)

Dag 7    Heilige Vallei
Na het bezoek van Machu Picchu, krijg je op dag 7 een dag welverdiende rust. Ontbijt wordt voorzien.
Rustdag en overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B)

Dag 8    Heilige Vallei – Cuzco
Na het ontbijt breng je een begeleid bezoek aan de ruïnes van Qenco en Puca Pucara. Nadien geniet je van een lekkere picknick aan het Sacsayhuamanfort.
Overnachting in hotel Eco Inn 4* (B-L)

Dag 9   Cuzco
Je krijgt een ontbijt voorgeschoteld in het hotel. Ontdek Cuzco aan de hand van een begeleide tour. Tijdens de tour maak je kennis met de kathedraal en de zonnetempel. Er wordt een lunch voorzien.
Overnachting in hotel Eco Inn 4* (B-L)

Dag 10    Cuzco
Deze dag krijg je volledig vrij om Cuzco op je eigen tempo te ontdekken.
Overnachting in hotel Eco Inn 4* (B-L-D)

Dag 11    Cuzco - Lima
Binnenlandse vlucht van Cuzco naar Lima. 
Overnachting in hotel Dazzler 4* (B)

Dag 12    Lima
Ontdek Lima op je eigen tempo.
Overnachting in hotel Dazzler 4* (B)

Dag 13    Dag van vertrek
Na een fantastische rondreis pikt onze chauffeur je op om je naar de luchthaven van Lima te brengen voor de terugvlucht naar Amsterdam.


PRAKTISCHE INFO

Periode: oktober 2020

Duur: 13 dagen/12 nachten

Programma: Lima - Cusco - Heilige Vallei - Machu Picchu - Cusco - Lima

Prijs: €4.795/persoon op basis van 2 personen in een dubbele kamer

Inbegrepen: Internationale vluchten (Amsterdam-Lima) | Binnenlandse vluchten (Cuzco-Lima) | Nederlandstalige begeleiding vanuit België | Engelstalige lokale gids | Alle uitstappen | 2 extra lokale assistenten per stad | Toegangsticket Machu Picchu | 8 extra helpers Machu Picchu (4 rolstoelen)| Alle overnachtingen | Vermelde maaltijden | Aangepast vervoer | Treintickets

Niet inbegrepen: Transfer naar Amsterdam heen en terug of een overnachting in Amsterdam voor vertrek | Annulerings -en bijstandsverzekering| Dranken | Fooien | Persoonlijke uitgaven

INSCHRIJVEN

Voorinschrijven op deze unieke groepsreis kan via deze link of contacteer ons via info@wetravel2.eu