DSCN3735_700

 

In de voetstappen van de Inca's

Treedt met WeTravel2 in de voetstappen van de Inca’s tijdens een 13-daagse rondreis door Peru. Tijdens onze tweede groepsreis naar Peru ontdek je o.a. Machu Picchu, Lima en Cuzco. Reis door de Heilige Vallei met de Andestrein en leer nieuwe culturen kennen. Geniet van de heerlijke Peruaanse keuken tijdens uw verblijf in Peru.

 

Programma:

Dag 1 Aankomst in Lima
Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Lima. Welkom in Lima! Aangekomen in de luchthaven van Lima zal u worden opgehaald en vervolgens naar het hotel gebracht worden. In de namiddag krijgt u tijd om even uit te rusten. ’s Avonds kan u genieten van een heerlijk diner in het hotel. Overnachting in Lima in hotel Dazzler 4* (D)

Dag 2 Koloniaal Lima met privé-gids, Rafael Larco Herrera Museum. 
Na het ontbijt leert u Lima aan de hand van een gids vanbinnen en vanbuiten kennen. U bezoekt het Rafael Larco Herrera Museum en geniet van een heerlijke lunch. Overnachting in hotel Dazzler 4* (B-L)

Dag 3 Lima – Cuzco – Heilige Vallei
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel gevolgd door een vlucht naar Cuzco vroeg in de ochtend. Van daaruit rijdt u naar de Heilige Vallei van de Inca’s. Na de check-in in het hotel, geniet u van een ontspannende namiddag. Overnachting in hotel Arwana Valle 5* (B-L)

Dag 4 Heilige Vallei
Op dag 4 bezoekt u na het ontbijt 3 verschillende attracties in de Heilige Vallei. De eerste attractie die u zal tegenkomen is de Maras zoutmijn. Nadien aanschouwt u een fantastisch panorama van Moray, een zeer gekende plaats van de Inca’s. Als laatste bezoekt u het fort van Ollantaytambo. Er wordt een lunch voorzien. Overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B-L)

Dag 5 Heilige Vallei
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Amarugemeenschap. Zij zullen de reizigers van een lunch voorzien. Nadien brengt u een bezoek aan de Pisac Market en geniet u van een panoramisch zicht op de Pisac ruïnes. Overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B-L)

Dag 6 Heilige Vallei – Aguas Calientes – Heilige Vallei
Op dag 6 bezoekt u het welgekende Machu Picchu! Geniet van een stevig ontbijt en vertrek met de trein door de Heilige Vallei richting Machu Picchu. Een privébusje brengt u vervolgens naar de top waar een gids op u zal wachten. Lunch wordt voorzien voor deze dag. Overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B-L)

Dag 7 Heilige Vallei
Na het bezoek van Machu Picchu, krijgt u op dag 7 een dag welverdiende rust. Ontbijt wordt voorzien. Rustdag en overnachting in hotel Aranwa Valle 5* (B)

Dag 8 Heilige Vallei – Cuzco
Na het ontbijt brengt u een begeleid bezoek aan de ruïnes van Qenco en Puca Pucara. Nadien geniet u van een lekkere picknick aan het Sacsayhuamanfort. Overnachting in hotel Eco Inn 4* (B-L)

Dag 9 Cuzco
U krijgt een ontbijt voorgeschoteld in het hotel. Ontdek Cuzco aan de hand van een begeleide tour. Tijdens de tour maakt u kennis met de kathedraal en de zonnetempel. Tijdens de tour wordt een lunch voorzien. Overnachting in hotel Eco Inn 4* (B-L)

Dag 10 Cuzco
Deze dag krijgt u volledig vrij om Cuzco op uw eigen tempo te ontdekken. Ontbijt is inbegrepen. Overnachting in hotel Eco Inn 4* (B-L-D)

Dag 11 Cuzco - Lima
Binnenlandse vlucht van Cuzco naar Lima.  Overnachting in hotel Dazzler 4* (B)

Dag 12 Lima
Ontdek Lima op je eigen tempo. Overnachting in hotel Dazzler 4* (B)

Dag 13 Dag van vertrek
Na een fantastische rondreis pikt onze chauffeur u op om u naar de luchthaven van Lima te brengen voor de terugvlucht naar Amsterdam

 

Periode: oktober 2019

Duur: 13 dagen/12 nachten

Programma: Lima – Cusco – Heilige Vallei – Machu Picchu – Cusco - Lima

Prijs: T.B.A.

Inbegrepen: Internationale vluchten (AMS-LIM) | Binnenlandse vluchten (Cuzco-Lima) | Nederlandstalige begeleiding vanuit België | Engelstalige lokale gids | Alle uitstappen | 2 extra lokale assistenten per stad | Toegangsticket Machu Picchu | 8 extra helpers Machu Picchu (4 rolstoelen)| Alle overnachtingen | Vermelde maaltijden | Aangepast vervoer | Treintickets

Niet inbegrepen: Transfer Amsterdam heen en terug | Annulerings –en bijstandsverzekering| Dranken | Fooien | Persoonlijke uitgaven

Voorinschrijven op deze unieke groepsreis kan via mail op info@wetravel2.eu