Verblijf in de Beste Zoo van Europa 2019

Geniet van een onvergetelijk verblijf in een van Pairi Daiza’s verfijnde accommodaties in de nieuwe Canadese wereld. Ga waar het woud en de Stille Oceaan elkaar ontmoeten, waar de grootste zeeleeuwen stoeien, waar de meest mysterieuze wolven en de indrukwekkendste beren thuishoren, waar de Indianenverhalen hun oorsprong vinden. Voeder de wolven, lees bij het vuur terwijl je naar de marmotten kijkt, verras je smaakpapillen in het restaurant l’Octopus, ontspan in de zon op een van de zuidgeoriënteerde terrassen van het hotel. Beleef magische momenten in een unieke luxueuze omgeving die comfort en authenticiteit combineert. Kies een paar dagen lang voor een uniek leven, in het hart van het Pairi Daiza Resort, de plaats bij uitstek om even ver weg te zijn.

Hotel The Paddling Bear
Het hotel The Paddling Bear palmt je onmiddellijk in met zijn natuurlijke elegantie en onderscheidt zich door zijn verleidelijke rustieke accenten. Gebouwd in wat de voorhoede van de avontuurlijke gebieden van Canada en Alaska voorstelt, is het een samengaan van het woud en de Stille Oceaan. De Indiaanse kunst is er volop aanwezig. Net als de natuur, door het smaragdgroen en edele materialen zoals rood hout en steen. In de lobby kun je lekker bij het vuur zitten en de marmotten observeren. Een speelkamer verwelkomt de kinderen in een betoverend bos, bewoond door vriendelijke beren. De chef van het restaurant l’Octopus verwent jouw smaakpapillen. Je voelt je dadelijk aangetrokken door de charme van de omgeving. De 26 kamers met optimaal comfort bieden allemaal een adembenemend uitzicht op het meer waar de imposante Steller zeeleeuwen zich heerlijk uitleven. Net als het zuidgeoriënteerde terras van het hotel dat uitnodigt tot heerlijk dagdromen.

Hotel The Paddling Bear beschikt over twee standaardkamers toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
✓ Capaciteit: tot 3 personen en 1 baby
✓ Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed van 180 cm en 1 slaapbank van 75 cm (voor een kind onder de 12 jaar)
✓Anti-allergische matrassen «Made in Belgium» met een optimaal comfort
✓ Badkamer met onderrijdbare wastafel
✓ Inloopdouche met beugels en douchezitje
✓ Toilet met beugels
✓ Smart-TV
✓ Frisse niet-alcoholische dranken
✓ Welkomstplateau met koffie en thee
✓ Uitzicht op het leefgebied van de Steller zeeleeuwen

Mogelijkheid tot het voorzien van hulpmiddelen en verpleging wanneer je je verblijft boekt via WeTravel2.

VANAF 180 EURO PER PERSOON (verblijf van 2 dagen/1 nacht)
Inbegrepen in het standaardarrangement:
✓ Tickets voor TWEE DAGEN in het park
✓ Verblijf in HALFPENSION: Avondmaal op dag 1, ontbijt op dag 2
✓ Toegang tot het park 1 UUR VÓÓR de dagbezoekers
✓GEPRIVILEGIEERDE MOMENTEN met de dieren
✓ EEN NACHT in hotel The Paddling Bear
✓ Verblijf in de HABITATS van de dieren
✓ Toegang tot The Last Frontier BUITEN DE OPENINGSTIJDEN van het park
✓ Parking, welkomstgeschenk, drankjes…

Het Native Village en Full Moon Lodges beschikken niet over aangepaste kamers. Ben je nog beperkt mobiel? We adviseren je graag over de mogelijkheden in de verschillende verblijven.