Reizen is voor iedereen. Ook voor mensen met beperkingen. Het organiseren van een reis voor mensen met beperkingen brengt vaak echter heel wat moeilijkheden met zich mee. Om deze procedure voor de reiziger te vergemakkelijken, staat WeTravel2 voor u klaar. We zorgen voor toegankelijke transfers, hotels, vluchten,… Kortom: uw reis wordt van A tot Z  geregeld. Aarzel dus niet en boek uw reis vandaag nog!

Knowhow

WeTravel2 beschikt over de knowhow, ervaring en lokale contacten die u als reiziger met een beperking niet enkel het reizen mogelijk maken, maar u ook verzekeren van een warm welkom. Bij Wetravel2 verplaatsen wij ons zo goed mogelijk in onze reizigers. Vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke uitvoering van de reis hebben wij als enige doel u een onvergetelijke vakantie te bieden. Onze medewerkers (zowel lokaal als op bestemming) hebben aandacht voor het omgaan met beperkingen. Niet alleen voor de reiziger zelf, maar ook voor de naaste omgeving van de reiziger. Ten allen tijde luisteren wij naar de wensen en behoeften van u als reiziger zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw vakantie vlekkeloos verloopt. Het geven van optimale persoonlijke aandacht is daarbij een essentieel onderdeel. Het bieden van onbeperkt vakantieplezier staat voor ons centraal!

Kwaliteit boven kwantiteit

WeTravel2 stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het reisaanbod en diensten en daar handelen wij ook naar. Daarom starten we ook bewust met een beperkt maar gevarieerd aanbod: omdat we 100% zeker willen zijn dat alles op de bestemming toegankelijk en goed georganiseerd is. Al onze hotels en lokale dienstverleners werden zorgvuldig uitgekozen en meermaals persoonlijk bezocht. Dit alles om u een zorgeloze vakantie te kunnen bieden.

Betrouwbaar en ervaringsdeskundig

WeTravel2 is een betrouwbare partner. U kunt dus het praktische gedeelte, nl. de zorg voor de organisatie van uw vakantie, met een gerust hart aan ons overlaten. Betrouwbaar zijn komt o.a. tot uiting in het nakomen van gemaakte afspraken, in het zorgvuldig omgaan met uw privacy en het bieden van ondersteuning daar waar wordt gevraagd. Daarenboven heeft Kristof als reiziger met een beperking zelf veel ervaring en kennis opgedaan. Als ervaringsdeskundige weet hij dus perfect waaraan het vakantieaanbod voor reizigers met een beperking moet voldoen.

Maatwerk

Reizen met een beperking of handicap vereist individueel maatwerk. “Toegankelijkheid” kan sterk verschillen per bestemming of afhankelijk zijn van uw beperking. Wat u juist nodig hebt als reiziger hangt dus zowel af van uw persoonlijke behoeften als van uw bestemming. Omdat wij individuele à-la-cartereizen organiseren, zoeken wij samen met u naar de ideale oplossing / bestemming.

Zorgeloos reizen

Voor een zorgeloos verblijf is het erg belangrijk dat u ons vooraf uw specifieke behoeften en wensen doorgeeft zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Geef ons dus niet enkel de gewenste bestemming, aantal deelnemers en de reisperiode door, maar ook uw noden en benodigdheden op het gebied van gezondheid en fysieke toegankelijkheid. Dat kan via het invulformulier of tijdens een uitgebreid gesprek bij ons op kantoor.