Het verhaal achter WeTravel2…

foto KristofIk ben Kristof, en ik reis graag…

Toen ik 18 was, dook ik bij de avondschemering in ondiep water en brak mijn nek. Een stom ongeval dat me deed belanden in een rolstoel. Lichamelijk heeft mijn duikongeluk blijvende sporen nagelaten. Opnieuw  lopen – laat staan zwemmen – bleef voor altijd onmogelijk. Mezelf heruitvinden is wél gelukt. Ik ben ondernemer geworden. Ik ben een levensgenieter. En ik ben een reiziger.

Een reiziger, jazeker. Het liefst naar lekker warme landen. Naar de Canarische Eilanden. Naar de Caraïben. Naar Oost-Afrika. Naar verre bestemmingen die niet voor de hand liggen voor een rolstoelgebruiker. Waarvan je niet zou verwachten dat ze toegankelijk zijn voor iemand als ik. Ik reis met veel plezier, met nog meer verwondering en vooral met een open geest. Want opnieuw leren reizen, daarvoor moet je een drempel over. Maar die drempel, geldt die niet voor iedereen die reist?

Stel u voor dat u, ook met een fysieke beperking, kunt reizen zonder dit te ervaren als een opgave. Wel als een leuke, zorgeloze of zelfs avontuurlijke ontdekking van een land en zijn cultuur. Dankzij een organisatie die het mogelijk maakt om u onbeperkt te laten reizen. Door betrouwbare informatie, contacten, ervaring en netwerken gebundeld in één solide organisatie die instaat voor uw comfort, welzijn én vooral uw reisplezier. Die organisatie is WeTravel2; een nieuwe, trendy en upmarket reisorganisatie uit de regio Antwerpen, die ik zelf als ervaringsdeskundige oprichtte. Daarmee heb ik mijn droom waargemaakt. Binnenkort ook de uwe?

Welkom bij WeTravel2!

Kristof Steegmans