Dag 1-5: U vertrekt rond 7uur in Johannesburg en spendeert de eerste 5 dagen in het Kruger Nationaal Park. Dit park is 2 miljoen hectare groot en is de thuis van de big 5 (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) en ontelbaar soorten andere dieren, vogels en planten. De nachten spendeer je in verschillende kampen in bungalows doorheen het park. Je kan met een supplementaire kost ook een nacht-safari doen.

Dag 6-8: Na het ontbijt en een ochtendsafari vertrekt u in het Kruger Park richting een prachtig privé wildreservaat. Dit reservaat is gekend omdat ze dieren voorbereiden om terug in het wild te leven en het opvoeden van weesdieren. De activiteiten bevatten: safari’s per auto of te voet, nauwe ontmoetingen met leeuwen, het wrijven van een cheeta en een nijlpaard eten geven mits het betalen van een supplement. Het avondeten wordt geserveerd in een traditionele “Boma” rond een vuur.

Dag 9: Terug naar Johannesburg rijdt u via een prachtig landschap en u neemt er het vliegtuig in de late namiddag richting Kaapstad. Wanneer u er aankomt wordt u naar het Epic Guest House gebracht om er je eerste nacht te spenderen in Kaapstad.

 Dag 10: Vandaag kan u indelen zoals u het zelf wenst. U kan relaxen aan het zwembad, uw mails inhalen, uw foto’s bekijken of het mooie Fish Hoek strand bezoeken.

Dag 11-13: De volgende 3 dagen maakt u kennis met de hoogtepunten van Kaapstad en haar omgeving. U maakt er een ritje door het center met spectaculaire uitzichten van de top van de Tafelberg en de Seinheuwel. Ook een Cape Point tocht met geweldige kustwegen en een bezoek aan een pinguïnkolonie staan op de planning. U gaat ook naar een wijnproeverij in twee Stellenbosch wijnboerderijen. Op de twaalfde dag kan er een transfer voorzien worden naar de luchthaven.

 Goed om te weten:

  • Tijdens dag 9-12 wordt er enkel ontbijt voorzien.
  • Dit traject is voor minstens 4 personen.