WeTravel2 – Wie zijn we? Wat doen we? En welke reizen hebben we voor jou in petto dit najaar en in 2017? Ontdek het allemaal in het gloednieuwe krantje van WeTravel2!

Reizen is voor iedereen. Ook voor mensen met beperkingen. Het organiseren van een reis voor mensen met beperkingen brengt vaak echter heel wat moeilijkheden met zich mee. Om deze procedure voor de reiziger te vergemakkelijken, staat WeTravel2 voor u klaar. We zorgen voor toegankelijke transfers, hotels, vluchten,… Kortom: uw reis wordt van A tot Z geregeld door WeTravel2. Aarzel dus niet, en boek uw reis vandaag nog!

Onze reizen naar Tenerife, Kenia, Aruba en Curaçao zijn ondertussen goed gekend. Ook Gran Canaria, Zuid-Spanje en Mexico zijn vaste waarden in ons aanbod. Blijft u liever in eigen land, dan is een verblijf in Oostende of Houffalize vast iets voor u.

Reist u graag in groep? In 2017 staan er een aantal groepsreizen op het programma naar Kenia, Peru en Curaçao, alsook begeleide seniorenreizen naar Marbella.

Voor de cultuurliefhebbers bieden we dan weer citytrips naar Barcelona of Malaga. Cruises zijn vanaf nu ook een belangrijk onderdeel in ons aanbod, waarover we u het perfecte advies kunnen geven !

 Wilt u meer te weten komen over de reizen die we aanbieden? Neem dan zeker een kijkje in onze krant! 

Bekijk ons krantje hier !

 

Krantje_100x750