WeTravel2 organiseert jaarlijks een aantal eigen groepsreizen, kleinschalig met een beperkt aantal deelnemers en eigen vakkundige reisleiders. Het aanbod groepsreizen richt zich tot diverse doelgroepen, waarbij het reisprogramma steeds tegemoetkomt aan de zorgvraag.

Slow Walkers – Andalusië  15/09 – 24/09/2022

Ben je een fervent reiziger, maar heb je nood aan lichte ondersteuning tijdens je vakantie?  Dan is ons aanbod Slow Walkers beslist iets voor jou. Ook reizigers die het gewoon graag rustig aan doen, kunnen aansluiten.  Deze reis werd speciaal ontworpen voor slow walkers en senioren. Het programma wordt afgestemd op mensen die avontuurlijk van geest zijn, maar ook wat minder goed ter been. Het is een unieke en bijzondere reis!

Slow Walkers staat gelijk aan genieten en op eigen tempo de lokale cultuur opsnuiven.

De reis wordt begeleid door een deskundige begeleider die het geheel in goede banen leidt en ondersteuning biedt waar nodig.  Slow Walkers richt zich tot reizigers die zelfredzaam zijn op vlak van ADL- taken en het maken van verplaatsingen, al dan niet mits ondersteuning van jouw persoonlijke begeleider.

Meer informatie over deze bijzondere rondreis vind je hier.

 

Zorgvakantie – Tenerife  16/06 – 23/06/2022 en 13/10 – 20/10/2022

Wil je helemaal zonder zorgen op vakantie? Kies dan voor een zorgvakantie. De zorgvakanties bieden jou en jouw gezelschap een zorgeloze en welverdiende vakantie, samen met andere gelijkgestemde zielen. Er is  assistentie en hulp aanwezig. Zo kan je met een gerust hart genieten in een voor jou veilige omgeving.

De reis wordt begeleid door twee deskundige begeleiders, zij leiden alles in goede banen en bieden ondersteuning waar nodig. Opgelet, dit is geen 1-op-1-begeleiding. Reizigers met een zorgvraag dienen daarom beroep te doen op eigen individuele begeleiding. Niet meteen een reisgezel binnen jouw eigen entourage? Doe dan beroep op een Kompaan

Meer informatie over deze deugddoende strandvakantie vind je hier

 
Reis samen met je partner naar Tenerife  – 01/09 – 08/09/2022
 
In dit concept reizen jij en je partner, samen met 3 andere koppels, naar het prachtige Tenerife. Deze reis werd ontworpen voor koppels waarbij één van de partners nood heeft aan extra ondersteuning. Je ontdekt samen met gelijkgestemden het grootste eiland van de Canarische eilanden onder begeleiding van een deskundige reisbegeleider. De groepsbegeleider staat niet in voor individuele zorgen, maar biedt assistentie indien nodig. Heb je nood aan medische assistentie, dan kan deze worden voorzien. 
 
Meer informatie over dit vernieuwende concept vind je hier