Het verhaal achter WeTravel2…

Ik ben Kristof, en ik reis graag…

Toen ik 18 was, dook ik bij de avondschemering in ondiep water en brak mijn nek. Een stom ongeval dat me deed belanden in een rolstoel. Lichamelijk heeft mijn duikongeluk blijvende sporen nagelaten. Opnieuw  lopen – laat staan zwemmen – bleef voor altijd onmogelijk. Mezelf heruitvinden is wél gelukt. Ik ben ondernemer geworden. Ik ben een levensgenieter. En ik ben een reiziger.

Een reiziger, jazeker. Het liefst naar lekker warme landen. Naar de Canarische Eilanden. Naar de Caraïben. Naar Oost-Afrika. Naar verre bestemmingen die niet voor de hand liggen voor een rolstoelgebruiker. Waarvan je niet zou verwachten dat ze toegankelijk zijn voor iemand als ik. Ik reis met veel plezier, met nog meer verwondering en vooral met een open geest. Want opnieuw leren reizen, daarvoor moet je een drempel over. Maar die drempel, geldt die niet voor iedereen die reist?

Omdat reizen altijd kan, ook voor mensen met een fysieke beperking, startte ik in 2015 mijn eigen reisorganisatie. Een sobere start met een beperkt aanbod groeide gestaag uit tot dé referentie in de wereld van toegankelijk reizen. Vandaag biedt WeTravel2 een ruim en divers aanbod wereldwijd, ondersteund door gespecialiseerde medewerkers en steeds op zoek naar nieuwe toegankelijke reisdoelen. Dit magazine laat u dromen van een fijne, zorgeloze vakantie. Wij maken dat uw droom werkelijkheid wordt…omdat reizen altijd kan.

Tot binnenkort,

Kristof Steegmans
zaakvoerder