U heeft een permanente of tijdelijke fysieke beperking maar wil toch graag op reis met familie of vrienden naar een fijne, exotische of avontuurlijke bestemming ? Als gespecialiseerd reisbureau organiseren wij uw vakantie van A tot Z !

WeTravel2 zorgt voor

Featured Destination
Vluchten

Wij zorgen voor een zorgeloze vlucht naar elke bestemming wereldwijd, het vervoer van jouw rolstoel, medische bagage en assistentie op de luchthaven

Featured Destination
Informatie

Wij informeren, adviseren en sensibiliseren zowel reizigers als de ganse toeristische sector.

Featured Destination
Toegankelijke hotels

Toegankelijkheid is naast comfort, ligging en sfeer hét criterium voor de keuze van de hotels en andere verblijfsformules die WeTravel2 aanbiedt. De belangrijkste criteria zijn aangepaste kamers en badkamers, een toegankelijk zwembad en restaurant en een goede bereikbaarheid.

Featured Destination
Vlotte transfers

Bij WeTravel2 geen gedoe met lange busritten of onaangepast vervoer. Wij zorgen voor een vlotte privé-transfer met aangepast vervoer en nodige assistentie zodat u stressvrij aankomt in uw hotel.

Featured Destination
Hulpmiddelen en assistentie

Hebt u een rolstoel of andere lichaamsondersteunende hulpmiddelen nodig tijdens uw verblijf? WeTravel2 biedt u op uw bestemming een keuze op maat. Bij reservatie wordt er tot in detail besproken wat u precies nodig hebt tijdens uw verblijf. Hebt u tijdens uw verblijf een of andere vorm van medische assistentie of begeleiding nodig, dan kan ook dit door ons geregeld worden.

Featured Destination
Aangepaste excursies

Per bestemming bieden wij excursies aan die voor iedereen toegankelijk zijn, afgestemd op uw persoonlijke noden. Meer info hierover vindt u op de desbetreffende bestemmingspagina.