Aruba Sightseeing Tour
De Sightseeing tour neemt een halve dag in beslag. Nadien heb je tijd voor andere activiteiten of om naar het strand te gaan. Geniet van de unieke verhalen van de ervaren gidsen. Je zal met veel plezier leren over de verborgen schatten van Aruba door een bezoek te brengen aan het bekende California Lighthouse, de Casibari Rock Formations, de Alto Vista Kapel, de Natural Bridge en Aruba’s kleurrijke Butterfly Farm.    

Discover Aruba Tour
Je trekt er een volledige dag op uit. Deze excursie is een perfecte combinatie van de geschiedenis, cultuur en de natuurpracht van Aruba. Je ontdekt het unieke woestijnlandschap van het eiland en de duizelingwekkende Casibari Rock Formations, de typische ‘cunucu’ huizen en andere natuurwonderen. De ervaren gidsen nemen je mee doorheen de fascinerende geschiedenis van Aruba, die je zal ontdekken door het bezoeken van de Bushiribana Gold Mill ruïnes, de Natural Bridge, de California Lighthouse en de Alto Vista Kapel. Hierna begeleiden we je naar het prachtige strand Baby Beach, waar u een verfrissende duik kan nemen. Wie wil heeft hier de mogelijkheid om te snorkelen in de kalme en kristalheldere zee alvorens terug te keren naar het hotel.

Palm Pleasure’s Sunset Sail
Wie denkt dat zonsondergangen enkel te bewonderen zijn vanop een strand is verkeerd. Ze zijn zelfs mooier en spectaculairder als je ze vanop het water kan bekijken vanop een luxe catamaran. Neem plaats en ervaar een onovertrefbare zonsondergang met aan de ene kant de witte zandstranden en aan de andere kant de Caraïbische Zee. Je kunt hier genieten van de romantische schijn van Aruba’s oranje-blauwe hemel. Neem een cocktail en een tropische snack aan de bar, terwijl je vaart langs de kustlijn van Aruba. Bon Bini!

Prijzen en andere excursiemogelijkheden steeds op aanvraag. Contacteer ons en wij werken graag een excursie op maat uit.