Een zorgeloze en welverdiende vakantie samen met andere gelijkgestemde zielen? Dat kan via het groepsreizen aanbod van Wetravel2!

Deze groepsreizen zullen bestaan uit een kleinschalig gezelschap van maximum 10 personen om zo het privékarakter van de groepsreis te garanderen. De groepen worden begeleid door  deskundige reisbegeleiders van vzw Kompaan om alles in goede banen te leiden en ondersteuning bieden waar nodig. Let wel, reizigers met een persoonlijke zorgvraag dienen beroep te doen op een eigen individuele begeleider of Kompaan.

 

Onze groepsreizen voor dit jaar zijn helaas allemaal volzet.

Eind september wordt ons groepsreizen aanbod voor 2025 bekend gemaakt.

 

Voor verenigingen, sportgroepen, vriendenclubs of families werken wij reisvoorstellen op maat uit, rekening houdend met ieders budget en specifieke wensen. Reizigers met een tijdelijke of permanente fysieke beperking, blinden en slechtzienden, dove en slechthorende personen of senioren? WeTravel2 zorgt steeds voor de juiste omkadering.

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel, een bezoek of gewoon een gezellige babbel. Je zal merken dat WeTravel2 aardig wat in petto heeft voor zowel kleine als grotere groepen!

 

Barcelona (volzet)

Barcelona (volzet)

07/10/2024 - 12/10/2024

lees meer

Malaga (volzet)

Malaga (volzet)

10/09/2024 - 15/09/2024

lees meer