unnamed (2)

Ballonvaren is voor iedereen!

Ballonvaren als rolstoelgebruiker? Ja, ook dat kan! De mand van de ballon is speciaal ontworpen voor mensen met een lichamelijke beperking, maar ook voor bijvoorbeeld senioren die slecht te been zijn. De mand is voorzien van een deur. Er zijn eveneens manden met zitplaatsen. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken, aan alles is gedacht!

Onze partners Step in Balloons en Madou  Ballonvaarten zijn actief over gans België. Een vaart in eigen regio behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Tijdens de ballonvaart, kan u comfortabel genieten van het rustgevende uitzicht van de natuur. Echt een unieke belevenis! Na de landing wordt tijdens een glaasje bubbels nagekaart over de belevenissen en ontvangt u een vluchtcertificaat als aandenken.

Men probeert steeds te landen op een plaats die toegankelijk is voor rolstoel en volgwagen.

 

Wil je graag meevliegen?

Een ballonvlucht met een gezamenlijke mand kost 149 euro per persoon. Wilt u met meerdere personen samenvliegen of wens je graag een privé vlucht te organiseren, contacteer voor een voorstel op maat.

Je kan ook via ons cadeaubons kopen om een ballonvaart te schenken aan je vrienden of familie!

We beschikken over verschillende types en grootte van manden. Bv. een mand van 18 personen heeft 2 deuren en 2 stoelen.

Wilt ook u als één van de eersten de lucht ingaan en deze unieke ervaring helemaal zelf beleven? Contacteer ons dan vandaag nog per e-mail of via het contactformulier en we organiseren met veel plezier uw once in a lifetime experience!

 

Nuttige tips

  • Voorzie een hele voormiddag of avond (afhankelijk van wanneer je vliegt): de ballons moeten opgesteld worden, na de vlucht terug opgeborgen, ook wordt er achteraf een drink voorzien. Kortom: een echte belevenis waar je ruim voldoende tijd voor moet uitrekken.
  • Een eigen volgwagen is noodzakelijk.