Ben je op zoek naar de geschikte persoon om je te begeleiden tijdens een reis? Al meer dan 100 vrijwilligers engageren zich vandaag om als persoonlijke assistent onze reizigers de vakantie van hun leven te bezorgen.

 

Wil je graag alleen op reis maar ben je op zoek naar iemand om je te begeleiden? 

Ben je als reiziger op zoek naar een assistent om met je mee te reizen? Op basis van jouw noden en verwachtingen gaan wij op zoek naar de geschikte vrijwilliger. Tijdens een kennismakingsgesprek kan je oordelen of deze ook voor jou de gepaste reisgezel is.

Ben je kandidaat-vrijwilliger om één van onze individuele reizigers te begeleiden?

Ben je kandidaat om als vrijwilliger aan de slag te gaan? We zorgen o.a. voor de selectie, opleiding en permanente evaluatie van assistenten/begeleiders voor mensen met een fysieke beperking. Even belangrijk als de zorgvaardigheden zijn het engagement en empatisch vermogen om voor de persoon in kwestie ook een aangename reisgezel te zijn. Wij zorgen eveneens voor de administratieve invulling met betrekking tot contracten, verzekeringen en dergelijke. Ook voor uitstappen en bezoeken in eigen land of reizen met een andere reisorganisatie kan je op ons een beroep doen.

Reizen Is Voor Iedereen

Ook voor uitstappen en bezoeken in eigen land of reizen met een andere reisorganisatie kan je op ons een beroep doen.
Want…. Reizen Is Voor Iedereen !

Contact

Wens je graag meer informatie, of heb je concrete interesse? Contacteer ons dan via ons contactformulier op info@wetravel2.eu of op 014 700 600 en wij brengen je graag in contact met de juiste perso(o)n(en)!

Meer info vind je eveneens in onze uitgebreide infobrochure 'Reizen met een assistent