Met deze rubriek willen wij reizigers en begeleiders met elkaar in contact brengen.

Wil u graag alleen op reis maar bent u op zoek naar iemand om u te begeleiden?
Of bent u vrijwilliger om een van onze individuele reizigers te begeleiden?

WeTravel2 fungeert als bemiddelaar tussen reizigers en begeleiders. Onze partners Ado Icarus en Randstad zorgen voor de administratieve ondersteuning voor contracten, verzekeringen,…

Wenst u meer info of hebt u concrete interesse? Contacteer ons dan via ons contactformulier op info@wetravel2.eu of op 014 700 600 en wij brengen u graag in contact met de juiste perso(o)n(en)!

Meer info vindt u eveneens in onze uitgebreide infobrochure Reizen met een assistent‘ 

logo rolmodel

Logo Randstad
 
 

ado icarus

 

 

Reizigers op zoek naar begeleiding…

 Begeleider voor autoreis naar Frankrijk

Wij zijn op zoek  naar een vrijwilliger om met een van onze reizigers naar Frankrijk te reizen in 2018. Het gaat om een jonge man met als beperking problemen met trappen en dieptezicht. Daarbuiten heeft hij ‘s nachts een nachtbeademingstoestel en heeft hij hulp nodig bij dagelijks toilet. Het belangrijkste is dat het klikt met de begeleider; opleiding, leeftijd, geslacht etc. speelt geen rol. Hij zou graag + – 600 km willen rijden naar een vakantiebestemming in Midden-Frankrijk. Vandaar uit zou hij graag uitstappen willen doen naar omliggende dorpjes of steden. Hij beschikt zelf niet over een wagen. Je zou dus niet alleen als assistent fungeren, maar ook als chauffeur.

Begeleider voor rondreis in Portugal
Voor een van onze reizigers zijn wij op zoek naar een assistent tijdens zijn reis naar Portugal in december 2017. Het gaat om een 10-daagse rondreis in centraal Portugal van 18 tot 27 december. Je zou fungeren persoonlijk assistent en voor assistentie bij lichaamsverzorging. Terugbetaling van de volledige reiskost, alsook een vrijwilligersvergoeding zijn voorzien.

 

 Begeleiders op zoek naar reizigers…

 
rita lybaertRita Lijbaert
Ik ben een 62-jarige fitte dame die hulp wil bieden waar nodig. Ik ben altijd stadsbediende geweest en sinds 2 jaar op pensioen, waar ik erg van geniet. Vanuit mijn persoonlijke situatie heb ik ervaring in het begeleiden en verzorgen van personen met een fysieke beperking.
 
VOLZET VOOR 2017
 
 
 
 
 10297849_10203767636097111_7274777598854790038_nChristine Bekaert
Ik ben een 58-jarige verpleegkundige uit Deurne en ga reeds mee als vrijwilligster op reis met personen met een chronische ziekte. Ik stel me graag kandidaat om ook de reizigers van WeTravel2 te begeleiden. 
 
 
 
 
 
 
10917389_10204972316461806_6994038897025095483_nPommelien Vandenbroucke
Ik ben een 22-jarige, net afgestudeerde, studente ergotherapie uit Oudenaarde. Naast mijn studies ben ik zeer sportief, een geboren avonturier en een fervent reiziger (Mexico, India, Nepal, Kenia, Thailand, …). Ik heb reeds ervaring met vrijwilligerswerk in Ghana. Ik reis enorm graag en hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Met deze ervaring in het achterhoofd wil ik graag mensen met een beperking begeleiden tijdens hun reis.
 
 
 
 
Marijke EngelsMarijke Engels
Ik ben een 34-jarige verpleegkundige uit Lier met een lange ervaring op de dienst Spoedgevallen. Sinds kort werk ik als thuisverpleegkundige bij VIPthuisverpleging. Daar werk ik vooral met mensen met een mentale en/of fysieke beperking. Dit doe ik nu 1,5 jaar met hart en ziel.
 
 
 
 
 
 
Monik Jacobs2Monik Jacobs
Vlotte 62 jarige dame. Op dit moment al actief vrijwilliger in het cafetaria van ‘Ten Kerselaere’ in Heist-op-den-Berg en bij Intersoc Reizen. Daarnaast ben ik bestuurslid van de GAPH (Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap). Mijn moeder en tante heb ik jaren verzorgd. Zelf heb ik een licht fysieke beperking. Voorts ben ik heel contactvaardig en ben altijd klaar voor een gezellige babbel. Graag wil ik mijn diensten aanbieden om assistentie te bieden op reizen voor mensen met een fysieke beperking.
 
 
 
 
P1100047 (1)
Kris Hens
55-jarige verpleegkundige uit Geel
 
 
 
 
 
 
 
 
julie buytaertJulie Buytaert
24-jarige ergotherapeute
 
 
 
 
 
 
 
 
ludwig d'haeseLudwig d’Haese
Ik ben woonachtig te Merchtem (Vlaams Brabant) en ben 60 jaar. Ben sedert enkele jaren op pensioen. Ik ben een fervent wandelaar en heb hier een eigen website over gemaakt, zie www.ludwigdhaese.be. Ik ben een gediplomeerde berggids (Bloso) en heb al meerdere tochten gemaakt met blinden. Ik ben tevens begeleider (gids) geweest bij Te Voet en momenteel bij het Zuiderhuis. Ik ben dan ook vooral kandidaat om op te treden als gids maar heb er ook geen probleem mee om mensen met een beperking te assisteren.
 
 
 
Anny DecockAnny Decock
67-jarige dame met jarenlange ervaring in het begeleiden van groepsreizen over de ganse wereld. Geen ervaring met het begeleiden van groepen met mensen met een beperking, wel heb ik regelmatig mensen bij me, in mijn ‘gewone’ groepen die een beperking hebben. Mijn taak is dan ook om deze mensen op te vangen, te verzorgen, … Ik begeleidde/gidste wel al een paar familie-groepen met een ‘terminaal’ familie-lid die nog graag een laatste reis wenste te maken vooraleer te sterven. Ik reis nu 25 jaar lang de wereld rond, nog altijd met veel enthousiasme!
                                        
 
 
 
IMG_8142Elly Gebruers
Ik ben een 55-jarige halftijdse zorgkundige uit Berlaar en heb reeds ervaring als vrijwilliger bij CM. Ik heb zowel interesse in groepsbegeleiding als in individuele begeleiding, en kan niet wachten de reizigers van WeTravel2 te helpen op hun onvergetelijke reis!

 
 
 
 
 
 
karel bruijnKarel Bruijn
Sinds mijn brugpensioen heb ik mij ingezet als vrijwilliger: uiteenlopende taken bij Sfinks Mixed en Jazz Middelheim, Tuinonderhoud bij het Ecohuis Antwerpen en een Basisschool, maar ook bij CM ziekenzorg (Blijven reizen). Ik ben nog steeds sportief: oa fietsen, badminton en moto rijden :-)
 
 
 
 
 
 
annika mercelisAnnika Mercelis
 Als ergotherapeut wil ik graag mensen goed begeleiden, in het bijzonder hen de mogelijkheid geven om te reizen. Het is schitterend een zorgeloze vakantie aan te bieden aan mensen met een beperking. De reismicrobe zit in het bloed. Met mijn gezin woonde en werkte ik acht jaar in Afrika. Daarna organiseerden we jaarlijks een verre of avontuurlijke reis. Ik ben sportief. Ik heb ruim twintig jaar werkervaring in administratieve en coördinerende functies, ik spreek vlot Engels en goed Frans. Momenteel volg ik een startcursus Spaans en een E.H.B.O.-cursus bij het Rode Kruis. Mijn organisatietalent, mijn vermogen om problemen op te lossen, mijn sociale vaardigheden en mijn aanpassingsvermogen zijn troeven voor deze verantwoordelijkheid. Als reisleider vind ik flexibiliteit, enthousiasme en positieve ingesteldheid belangrijk.
 
 
 
Victor Valenberghs
Victor Valenberghs is een actieve gepensioneerde man van 61 jaar uit Geel. Ik heb al ruime ervaring als vrijwilliger op zorgvakanties van het Rode Kruis. Op dit moment volg ik trouwens de cursus ‘helper en eerste hulp’. Heel het jaar door kan ik me inzetten als assistent.
 
 
Magda Bernaerts
Magda Bernaerts een 57-jarige dame uit Geel. Ik heb 3 jaar gewerkt als verzorgster in een ziekenhuis. Al vanaf mijn 15e ben ik intensief in contact met mensen met een fysieke beperking. Vandaar mijn interesse om mensen met een fysieke beperking te helpen tijdens hun reis.
 
 
Cindy Aerts
Ik ben een actieve dertiger, reiziger in hart en nieren en werkzaam in de sociale sector voor mensen met een beperking. Ik heb reeds ervaring in het begeleiden van reizen voor personen met een fysieke beperking. Mijn werk en mijn passie combineren lijkt me enig!
 
 
Els Van Haver
Ik ben Els, 34 jaar en ik ben kinesiste van opleiding (specialisatie cardiale en respiratoire kine / chronische pijn / lymfedrainage / sportkine). Ik heb reeds een aantal malen avontuurlijke expedities begeleid voor mensen met zowel mentale als fysieke beperkingen/aandoeningen. Ik woon momenteel in de Pyreneeën waar ik tevens via mijn buitensportorganisatie werk met andersvaliden. Ik praat naast Nederlands vlot Engels, Frans, Spaans en een basis gebarentaal. Reizen is een passie van mij en ik deel dat graag met mensen voor wie het niet altijd evident is. Ik woon reeds enkele jaren permanent in Spanje maar met de komst van Ryanair op Zaventem ben ik heel snel en goedkoop in Brussel. Voor mensen die kinesitherapeutische behandelingen nodig hebben (en daarvoor ook een voorschrift hebben zoals bijv bij lymfoedeem, mucoviscidose,…), reken ik enkel het deel aan dat door de ziekenkas terugbetaald wordt.
 
 
 
Anne-Sophie Vandenbosch
 
 
Dirk Goris
 
 
Jacqueline Van Veen
 
 
Laurens Lenskens
 
 
Lud Van Den Bulck
 
 
Wouter Leerman