Wil u graag alleen op reis maar bent u op zoek naar iemand om u te begeleiden?
Of bent u vrijwilliger om een van onze individuele reizigers te begeleiden?

WeTravel2 fungeert als bemiddelaar tussen reizigers en begeleiders. Onze partners KVG en Randstad zorgen voor de administratieve ondersteuning voor contracten, verzekeringen,…

Wenst u meer info of hebt u concrete interesse?
Contacteer ons dan via ons contactformulier op info@wetravel2.eu of op 014 700 600 en wij brengen u graag in contact met de juiste perso(o)n(en)!

Meer info vindt u eveneens in onze uitgebreide infobrochure Reizen met een assistent‘ 

logo rolmodel

 
Al meer dan 70 vrijwilligers engageren zich om reizigers de vakantie van hun leven te bezorgen. Ben je op zoek naar de geschikte persoon om je te begeleiden tijdens een reis van WeTravel2? Hieronder vind je alvast enkele profielen.
 
Door haar inzet als vrijwilliger op zorgvakanties, heeft Anja heel wat ervaring opgedaan in het begeleiden van personen met een fysieke beperking. 
 
De enthousiaste Annika is één van onze vaste waarden bij WeTravel2. Ze is ergotherapeute van opleiding. 8 jaar lang woonde Annika in Afrika, en ze maakt nu jaarlijks een verre of avontuurlijke reis. Ze begeleidt zowel individuele reizigers als kleine groepen.
 
Anny heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepsreizen over gans de wereld. Via deze weg kwam ze geregeld in contact met personen met een beperking. Intussen is ze met pensioen en wil ze zich volledig toeleggen op reizen met deze doelgroep.
 
Gediplomeerd doventolk Betty neemt je graag op sleeptouw om je naar de mooiste plekken te gidsen. 
 
Christine is verpleegkundige en gaat regelmatig op groepsvakanties waar ze personen met een chronische ziekte begeleidt.
  
Zorgkundige Elly heeft jarenlange ervaring als vrijwilliger op zorgvakanties. Ze staat te popelen om je een onvergetelijke reis te bezorgen!
 
De avontuurlijke Els is kinésitherapeute. Momenteel woont ze in de Pyreneeën, waar ze buitensport organiseert voor personen met een fysieke beperking. Bovendien kan Els basis gebarentaal. 
 
Of het nu binnen of buiten Europa is, de 57-jarige Els staat open voor elk soort reizen! Ze heeft al enkele jaren ervaring in het begeleiden van vakanties voor langdurig zieken en personen met een beperking.
 
Hilde is een actieve moeder van 2 tieners, en leerkracht van beroep. Ze wil graag samen met jou de wereld verkennen!
 
Jacqueline is een Nederlandse dame die als reisleider actief is voor diverse organisaties. 
 
Joke heeft als verpleegkundige gewerkt, maar moest deze job jammer genoeg opgeven wegens gezondheidsproblemen. Toch wil deze zorgende vrouw nog steeds graag instaan om een antwoord te bieden op lichtere zorgvragen. 
 
Jozef is 67-jarige verpleegkundige uit Aalst. Hij heeft een dochter met een fysieke beperking waarmee hij regelmatig op reis gaat en heeft dus al wat ervaring opgebouwd.

Julie is een 25-jarige ergotherapeute.

Omdat de dolenthousiaste Kiani werkzaam is in de toeristische sector, kan ze jou de leukste bezienswaardigheden tonen! Ze houdt van avontuurlijk reizen.

Kris is een 55-jarige verpleegkundige en heeft begeleidt vooral individuele reizigers om ze de vakantie van hun dromen te bezorgen.
 
De trotse Limburger Laurens heeft een passie voor reizen! Hoe meer avontuur, hoe liever hij het heeft. Bovendien werkt Laurens in toerisme, hij is dus de perfecte gids op jouw favoriete bestemming.
 
Verpleegkundige Liesbeth begon haar carrière bij het leger en was bovendien brandweervrouw, ze kan dus zeker haar mannetje staan. Liesbeth begeleidt regelmatig groepsreizen voor personen met een verstandelijke beperking.
 
Ludwig is een zestiger die niets liever doet dan een actieve vakantie beleven. Hij is een fervent wandelaar en gediplomeerde berggids. Hij heeft zelfs al meerdere tochten gemaakt met personen met een visuele beperking.
 
Gepensioneerd verzorgster Magda heeft al van jongsaf ervaring in het begeleiden van mensen met een fysieke beperking.
 
Marijke is een 35-jarige thuisverpleegkundige, waar ze vooral werkt met personen met een mentale en/of fysieke beperking.
 
Vanuit een persoonlijke situatie heeft Marnix heel wat ervaring opgedaan in de verzorging en begeleiding. Hij is amper in ons Belgenlandje te vinden omdat hij bijna altijd bezig is met het begeleiden van vakanties!
 
De babbelgrage Monik is als vrijwilliger bij verschillende organisaties actief. Bovendien zet ze zich als bestuurslid in voor de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap.
 
Pommelien is een jonge, sportieve ergotherapeute. Ze is een fervente reiziger die houdt van avontuur (Mexico, India, Kenia,…), en heeft zelfs vrijwilligerswerk gedaan in Ghana.
 
Sinds Rita met pensioen is, zet ze zich in om reizigers te begeleiden. Vanuit haar persoonlijke situatie heeft ze ervaring in het begeleiden en verzorgen van personen met een fysieke beperking.
 
Rob is een dertiger en heeft al verschillende ervaringen opgedaan als vrijwilliger in revalidatiecentra.
 
Als opvoedster van opleiding heeft de jonge Sara ervaring in het begeleiden van personen met een verstandelijke beperking en jongdementerenden. Bovendien zet ze zich in als begeleider voor zorgvakanties.
 
Tomas trekt graag rond om de wereld te zien en heeft ook een cursus initiator wandelen gevolgd waarbij er ook aandacht werd besteed aan de begeleiding van mensen met een fysieke en mentale beperking.
 
De in Nederland woonachtige Ton is een actieve zestiger. Al jaren begeleidt hij zowel mensen met een verstandelijke als lichamelijke beperking.
 
Turid heeft reeds 16 jaar ervaring als ergotherapeute binnen de fysische revalidatie. Ze houdt van de nodige portie cultuur. Droom je van een reis naar de Verenigde Staten? Dan is Turid de geknipte persoon om jou te begeleiden, ze heeft hier namelijk 5 jaar gewoond.
 
Victor is een actieve gepensioneerde man van 61 jaar uit Geel. Hij heeft al ruime ervaring als vrijwilliger op zorgvakanties.
 
Wouter is opvoeder-begeleider van opleiding en werkt momenteel als leerkracht in deze richting. Hij is een fervent reiziger en bezocht al verschillende uithoeken van de wereld. Bovendien heeft hij jongerenreizen begeleid naar Oost-Europa.