1_tcm23-2965

Cruises, elke dag een nieuwe bestemming

Droomt u ook al een leven lang van een cruise? WeTravel2 maakt het waar! I.s.m. MSC Cruises en Holland America Line bieden wij cruises aan die volledig toegankelijk zijn voor mensen met een fysieke beperking.

Breng een bezoek aan alle bestemmingen die tot jouw verbeelding spreken, en dat in één enkele reisroute. Dit betekent dat u slechts één keer hoeft uit te pakken en u de hele reis lang verblijft in een luxe suite. Geen gesjouw met koffers. Niet herhaaldelijk in- en uitchecken. Geen onderbrekingen in het plezier.

Alle dekken, publieke delen en tenders zijn aangepast voor mensen met een verminderde mobiliteit. Ook zijn er verschillende kajuiten beschikbaar die speciaal uitgerust zijn voor mensen met een beperking. Bovendien zijn er rolstoelen aanwezig op de schepen die gebruikt mogen worden tijdens het aan en van boord gaan.

PRIMEUR! Vanaf 2018 biedt WeTravel2 cruises aan met de nieuwste schepen van MSC Cruises. Op enkele afvaarten hebben we opties op toegankelijke kajuiten, zodat beschikbaarheid steeds gegarandeerd is!

MSC Fantasia, vertrek in Barcelona

20/06/2018  Balkonkajuit Fantastica – 1129 euro / pers
26/09/2018  Balkonkajuit Bella – 999 euro / pers 
26/09/2018  Balkonkajuit Fantastica – 1129 euro / pers

MSC Seaview, vertrek in Barcelona

5/10/2018  Buitenkajuit Fantastica – 1079 euro / pers

Prijzen cruise only – Prijs per persoon op basis van 2 personen in een toegankelijke kajuit, in het vermelde kajuittype en beleving

 • Vikingsaga's

  Vikingsaga's

  Holland America Line
  Route: Amsterdam, Flam, Stavanger, Oslo, Kristiansand, Amsterdam
  Duur: 7 nachten

  lees meer

 • Noorse legenden

  Noorse legenden

  Holland America Line
  Route: Amsterdam, Eidfjord, Älesund, Geiranger, Bergen, Amsterdam
  Duur: 7 nachten

  lees meer

 • Juwelen van de Oostzee

  Juwelen van de Oostzee

  Holland America Line
  Duur: 14 nachten
  Route: Amsterdam, Kopenhagen, Berlijn, Tallinn, Sint-Petersburg, Stockholm, Hamburg, Arhus, Amsterdam

  lees meer

 • Middellandse Zee

  Middellandse Zee

  MSC Cruises
  Route:
  Barcelona, Ajaccio, Civitavecchia, La Spezia, Genua, Cannes, Palma de Mallorca, Barcelona
  Schip: MSC Orchestra/ MSC Fantasia
  Duur: 7 Nachten

  lees meer

 • Middellandse Zee

  Middellandse Zee

  MSC Cruises
  Route: Barcelona, Marseille, Genua, Napels, Messina, La Valetta, Barcelona
  Schip: MSC Seaview
  Duur: 7 Nachten

   

  lees meer

Extra diensten tijdens uw cruise

- verhuur hulpmiddelen

- aangepast vervoer

- toegankelijke excursies

Deze diensten kunnen enkele gegarandeerd worden indien vertrek vanuit Barcelona.
Voor andere vertrekhavens zijn deze diensten steeds op aanvraag!

 

Verhuur van hulpmiddelen

Indien u o.w.v. uw beperking behoefte heeft aan hulpmiddelen tijdens uw cruise, dan kan dit door ons geregeld worden. De hulpmiddelen vooraf afgeleverd in uw kajuit, zodat u in alle comfort aan uw cruise kan beginnen.

Hulpmiddelen voor het bed

Elektrisch verstelbaar hoofdeinde, vrijstaande trekstang, dranghek of onrusthek, tillift, luchtmatras, etc. ... .

Hulpmiddelen voor toilet en bad

Douche- en toiletstoel met en zonder wielen,  verhoogde toiletzitting, etc. ... .

Hulpmiddelen voor lopen en rijden

Rolstoel, looprek, elektrische scooter, elektrische rolstoel voor binnen en buiten, etc. ...

 

Aangepast vervoer

Onder aangepast vervoer verstaan we het vervoer van de luchthaven naar het schip en weer terug, in een rolstoeltoegankelijk busje. Vervoer met aangepaste, rolstoeltoegankelijk transfer. 

 

Toegankelijke excursies

In de meeste havens kunnen wij een aangepaste transfers van de haven naar het centrum en aangepaste excursies voorzien. Prijzen en mogelijkheden zijn steeds op aanvraag. Contacteer ons voor meer informatie.

Toegankelijkheidsinfo Cruises

Aan boord

Het personeel van MSC Cruises geeft altijd volle aandacht aan de behoeften van de gasten en biedt hun de beste service die voldoet aan de internationale normen betreffende toegankelijkheid.

Het schip

Alle dekken, openbare ruimtes en passagiersruimtes op  schepen van MSC zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor gasten met een mobiliteitsbeperking. Daarnaast is er een aantal speciaal uitgeruste kajuiten beschikbaar op elk schip in onze vloot. Om veiligheidsredenen kunnen gasten die assistentie nodig hebben, worden gevraagd om te reizen met een begeleider, afhankelijk van de route.
Er zijn rolstoelen beschikbaar op alle schepen, voor het gebruik van de gasten tijdens het in- en uitschepen, of tijdens noodgevallen. Gasten die continu een rolstoel nodig hebben, of enig ander hulpmiddel, dienen hun eigen apparatuur mee te nemen. 

Toegankelijke kajuiten

Kajuiten, speciaal uitgerust voor gasten met een lichamelijke en/of mobiliteitsbeperking, zijn beschikbaar op elk schip van MSC, voor elke kajuitcategorie. 
De kajuiten zijn groter en bieden meer bewegingsruimte dan de reguliere hutten. De badkamer is volledig aangepast met beugels en inrijdouche.  Sommige kajuiten bieden meer faciliteiten en apparatuur om in speciale behoeften te voorzien.

Excursies

Er is op iedere cruise een selectie van excursies toegankelijk voor passagiers met een lichamelijke of mobiliteitsbeperking. Excursies kunnen via MSC Cruises geboekt worden of door ons op maat worden uitgewerkt.

De meeste havens zijn toegankelijk, maar kunnen buiten het centrum liggen. In dat geval kunnen wij een aangepaste transfer voor u boeken.
Indien u rolstoelgebonden bent en het schip ligt voor anker, houdt u er dan rekening mee dat u niet van boord kunt met de tender.

 

 Meer uitgebreide info over cruisen met een mobiliteitsbeperking vindt u hier 

Alles wat u altijd al wilde weten over cruisen


U bent nog nooit op een cruise geweest, maar het idee doet wat met u. U bent echter niet zeker van wat u moet verwachten of hoe u moet kiezen. Als dat bekend klinkt, bent u op de juiste plek, want wij bieden u de informatie die u nodig heeft.


MSC biedt alle kwaliteit en comfort van een luxe hotel en veel meer, tegen een mooie prijs.
Hier zijn een aantal hoogtepunten die MSC Cruises onderscheiden van andere cruises:

• elegante, moderne cruiseschepen met comfortabele, goed uitgeruste kajuiten
• expertise en ervaring: ontdek de wereld met MSC Cruises
• uitgebreide keuze uit restaurants die hoogwaardige gerechten serveren, die zijn bereid met verse ingrediënten, en samenwerken met marktleiders als Eataly
• Broadway-stijl entertainment in stijlvolle theaters die ruimte bieden aan 1600 personen
• vriendelijk, goed getraind personeel gewijd aan het bieden van de beste service
• speciale aandacht voor gezinnen, met familiekajuiten, kinderamusement en kinderen jonger dan 13 jaar cruisen gratis mee* wanneer ze een kajuit delen met twee volwassenen
• weelderige spa aan boord met een uitgebreid aanbod van ontspanningsruimtes en behandelingen

Redenen om een cruise te maken

Het gemak van een enkele bestemming gecombineerd met het bezoek aan vele bestemmingen

Breng een bezoek aan al uw droombestemmingen in één enkele reisroute. Dit betekent dat u slechts één keer hoeft uit te pakken en u de hele reis lang verblijft in een luxe suite . Geen gesjouw met koffers. Niet herhaaldelijk in- en uitchecken. Geen onderbrekingen in het plezier.

Schepen als steden op zee

De stijlvolle, ultramoderne schepen van de MSC Cruises vloot zijn veel meer dan drijvende resorts; het lijken net drijvende steden op zee. En u verblijft midden in de binnenstad, met iedere activiteit en bezienswaardigheden op loopafstand: echte Italiaanse cafés, boetieks en belastingvrij winkelen, een uitgebreid aanbod van vers bereide, authentieke, mediterrane gerechten, een verscheidenheid aan specialiteitenrestaurants met lekkernijen van over de hele wereld, een power walking track, minigolf, minibowlen, basketbal, tennis, zwembaden en bubbelbaden, zonnedekken en zonnebanken, een fitnesscentrum, een spa- en schoonheidsbehandelingscentrum, kinder- en tienerclubs, virtuele videospellen, designbars en lounges, livemuziek, een disco en een theater van Broadway-grootte. Er zijn tevens wasdiensten, medische faciliteiten en internetcafés, satellietzenders op de kamers en wifi. U kunt zo verbonden blijven terwijl u ver weg bent van alle drukte.

Meer activiteiten dan u ooit had voorgesteld

Wat u ook leuk vindt, er is heel wat te ontdekken op de schepen van MSC Cruises. Van sportfaciliteiten, spabehandelingen, films aan het zwembad, spectaculaire liveshows, discodansen, videospellen, een 4D-bioscoop, creatieve workshops, danslessen en yoga tot mediterraan gastronomisch dineren en specialiteitenrestaurants die de beste gerechten van de wereld serveren. En natuurlijk zijn er ook oneindig veel manieren om u te ontspannen, van magische Balinese massages en zonnebaden in de rustige Zen-ruimte tot een cocktail op het dek bij zonsondergang, vergezeld van het rustgevende geluid van de golven.