kenia-3-dagenintroductie_770x380

MOMBASA - TSAVO OOST - MOMBASA 

Dag 1   Mombasa - Tsavo Oost Nationaal Park
Je wordt vroeg opgehaald (rond 7u) in Mombasa, om richting Tsavo Oost te rijden. Het park is opgedeeld in een oostelijk en westelijk deel, en is het grootste nationale park van Kenia. Tsavo staat bekend om haar vele olifanten, gehuld in een rode gloed. Bij aankomst door de Bachuma Gate (100 km van Mombasa) ga je onmiddellijk op safari. Rijd doorheen de open vlaktes, afgewisseld met bosgebieden van Tsavo. Welkom in Afrika! Na de lunch en een siësta trekt u er opnieuw op uit en gaat u tijdens de game drive op zoek naar o.a. leeuwen, buffels, olifanten, zebra's… Wanneer de zon achter de horizon verdwijnt, eindigt de safaritocht bij de lodge.
Diner en overnachting: Satao Camp of Aruba Ashnil Lodge.

Dag 2   Tsavo Oost Nationaal Park
Sta vandaag vroeg op, om bij zonsopgang nog een keer op safari te gaan. Aansluitend ontbijt bij de lodge/camp - eventueel rest van de ochtend relaxen en genieten van het uitzicht. Middagmaal in de lodge en safaritocht in de namiddag. Alternatief:   het grootste gedeelte van de dag op safari met een picknick in het park.
Diner en overnachting: Satao Camp of Aruba Ashnil Lodge.

Dag 3   Tsavo Oost Nationaal Park - Mombasa
Vroege safaritocht met aansluitend ontbijt bij de lodge/camp. Geniet nog van het ontbijt, vooraleer terug te keren naar Mombasa, om je vakantie verder te zetten aan de hagelwitte stranden. In de vroege namiddag bereikt u Mombasa en wordt u naar het strandhotel van jouw keuze gebracht.

Prijsinfo:
Verblijf in Aruba Ashnil Lodge: Vanaf €790/persoon op basis van een privé-safari voor 2 personen
Verblijf in Satao Camp: Vanaf €880/persoon op basis van een privé-safari voor 2 personen

Inclusief:
Prive gebruik van een safari minibus met driverguide
Accommodatie op basis van volpension
Parkentree gelden
Safaritochten
Drinkwater in de auto
Lidmaatschap flying doctors

Exclusief:
Drankjes
Fooien
Verdere persoonlijke uitgaven