kenia-3-dagenintroductie_770x380

MOMBASA – TSAVO OOST – MOMBASA 

Dag 1   Mombasa – Tsavo Oost
U wordt vroeg opgehaald (rond 7u) in het door u gekozen hotel in Mombasa, om richting Tsavo East National Park te rijden. Tsavo, opgedeeld in een oostelijk en westelijk deel, is het grootste nationale park van Kenia. Het staat bekend om haar vele olifanten, gehuld in een rode gloed. Bij aankomst door de Bachuma Gate (100 km van Mombasa) gaat u onmiddellijk op safari. Rijd doorheen de open vlaktes, afgewisseld met bosgebieden van Tsavo. Welkom in Afrika!Na de lunch en een siësta trekt u er opnieuw op uit en gaat u tijdens de game drive op zoek naar o.a. leeuwen, buffels, olifanten, zebra’s… . Als de zon achter de horizon verdwijnt, eindigt de safaritocht bij de lodge. Avondmaal en overnachting in Satao Camp of Aruba Ashnil Lodge.

Dag 2   Tsavo Oost
Sta vandaag vroeg op, om bij zonsopgang nog een keer op safari te gaan. Aansluitend ontbijt bij de lodge/camp – eventueel rest van de ochtend relaxen en genieten van het uitzicht. Middagmaal in de lodge en safaritocht in de namiddag. Alternatief:   het grootste gedeelte van de dag op safari met een picknick in het park. Avondmaal en overnachting Satao Camp of Aruba Ashnil Lodge.
 
Dag 3   Tsavo Oost – Mombasa
Vroege safaritocht met aansluitend ontbijt bij de lodge/camp. Geniet nog van het ontbijt, vooraleer terug te keren naar Mombasa, om uw vakantie verder te zetten aan de hagelwitte stranden. In de vroege namiddag bereikt u Mombasa en wordt u naar het strandhotel van uw keuze gebracht.