NAIROBI - NAKURU - NAIVASHA - MARA - NAIROBI

Dag 1    Nairobi- Aankomst dag
Aankomst in Nairobi, met transfer naar het hotel waar je 2 nachten zal verblijven.
Overnachting: Hotel Double Trees by Hilton.

Dag 2    Nairobi- Citytour
Na een relaxed ontbijt wordt je rond 9.30 uur opgehaald en begin je met een bezoek aan het David Sheldrick olifanten opvang centrum. Wil je ’s avonds graag het voedermoment en slapengaan van de olifanten meemaken? Dat kan wanneer je voor afreis een gift ter sponsoring gedaan hebt. Je bezoekt het voedercentrum van de giraffen, het Karen Blixen-museum en Kazuri Beads-fabriek. We regelen een lunch onderweg.
Overnachting: Hotel Double Trees by Hilton.

Dag 3    Nairobi - Lake Nakuru National Park
Na het ontbijt start de safari met een bezoek aan Lake Nakuru National Park (ongeveer 4 uur rijden). Onderweg maken we een aantal stops bij de escarpment om te genieten van het prachtige uitzicht over de Grote Vallei. Aankomst tegen de lunchtijd en tijdens de namiddag een safaritocht.
Diner en overnachting: Flamingo Hill Camp.

Dag 4    Lake Nakuru - Lake Naivasha
Vroege safaritocht met aansluitend een ontbijt. Daarna gaat de reis verder naar Lake Naivasha (ongeveer 1 uur rijden). We lunchen bij de lodge. Tijdens de namiddag maken we een boottocht op het meer (beperkt toegankelijk).
Diner en overnachting: Naivasha Sopa Lodge - Deze lodge heeft een prachtige tuin waar zebra’s, antilopen, giraffe en in de avond hippos komen grazen!

Dag 5    Lake Naivasha - Masai Mara
Na het ontbijt gaat de reis naar de Masai Mara, een lange rit van ongeveer 6-7 uur rijden. Onderweg stop je voor een lunch, daarna ga je op afaritocht op weg naar het camp.
Diner en overnachting: Ashnil Mara Camp.

Dag 6 en 7    Masai Mara
Verblijf 2 hele dagen in de Mara met safaritochten naar wens! Keer terug voor een warme lunch of geniet van een picknick in het park. Deze twee dagen geven een mooie kans om veel wild te zien, en tijdens migratie tijd (juli- september) misschien zelfs een crossing!
Diner en overnachting: Ashnil Mara Camp.

Dag 8    Masai Mara - Nairobi
Na het ontbijt vertrekken we op safaritocht op weg naar de uitgang. Kies voor een extra overnachting in Nairobi of avondvlucht naar huis. We kunnen ook een verlenging naar de Keniaanse kust of Zanzibar organiseren.

Prijsinfo:
Vanaf €2390/persoon op basis van een privé-safari voor 2 personen

Inclusief:
Prive gebruik van een safari minibus met driverguide
Accommodatie op basis van logies en ontbijt in Nairobi
Accommodatie op basis van volpension tijdens de safari
Parkentree gelden
Safaritochten
Drinkwater in de auto
Lidmaatschap flying doctors

Exclusief:
Drankjes
Fooien
Verdere persoonlijke uitgaven