Op de uitreiking van de Toerisme Vlaanderen Awards in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen werd WeTravel2 – een reisorganisatie, gespecialiseerd in reizen op maat voor personen met een fysieke beperking – op 18 januari 2017 geëerd met de award binnen de categorie ‘Bijzonder engagement: iedereen verdient vakantie’. 

“Eind december kregen we het goede nieuws dat WeTravel2 geselecteerd werd voor de Toerisme Vlaanderen award in de categorie ‘Bijzonder engagement: iedereen verdient vakantie’”, zegt het WeTravel2-team. “Zonder twijfel waren we zeer trots op deze nominatie, en begonnen we stilletjes te dromen van de award. Op 18 januari werd deze droom waar.” WeTravel2 mag zich de trotse winnaar noemen van zijn eerste Toerisme Vlaanderen Award. Oprichter Kristof Steegmans is terecht fier: “Dit is voor ons een mooie erkenning van onze inzet.”

WeTravel2 heeft al talrijke mensen aangezet om te reizen, mensen voor wie het niet steeds vanzelfsprekend was. Ze slaagden erin deze mensen zorgeloos op vakantie sturen, en hen te tonen dat reizen voor iedereen is. Maar dat is niet alles. Kristof zet zich dagelijks in om de toeristische sector, zowel in binnen- als buitenland, te sensibiliseren voor toegankelijk reizen. Hij geeft lezingen, neemt deel aan beurzen, en gaat geen samenwerking uit de weg.
Er is een enorme vraag van mensen met een beperking die willen reizen, daarom wil WeTravel2 blijven groeien om zoveel mogelijk aan alle vragen te kunnen voldoen.

“We kunnen dit natuurlijk niet alleen. Daarom willen wij ook onze partners bedanken, waarmee we de afgelopen jaren hebben samengewerkt”, stel Kristof. “Zij hebben er mee voor gezorgd dat WeTravel2 sinds de opstart zo veel heeft kunnen bereiken en zo sterk is kunnen groeien. We kijken er naar uit om in de toekomst de handen in elkaar te blijven slaan”.

Eén ding is duidelijk: deze award is voor WeTravel2 niet alleen een erkenning, maar ook een drijfveer om zich te blijven inspannen om ieders reisdroom waar te kunnen maken.