TENERIFE

Afreisdatum: van 02/06/2024 tot 09/06/2024

 

Deze formule bezorgt u en uw reisgezelschap een zorgeloze vakantie onder de Spaanse zon. U reist samen met een kleinschalige groep vanuit België met het vliegtuig naar Tenerife en wordt vanuit Zaventem begeleidt door twee deskundige reisleiders van vzw Kompaan.

Ter plaatse geniet u van een verblijf in Hotel Vulcano**** op basis van Half Pension. Er is assistentie en hulp aanwezig zodat u, alsook uw reisgezelschap, met een gerust hart kan genieten van een vakantie die tegemoetkomt aan uw ondersteuningsnoden.

De reisleiders bieden geen 1 - op -1 begeleiding. Reizigers met een zorgvraag dienen daarom beroep te doen op een eigen individuele reisgezel (partner, vriend(in) of familie). Heeft u niet meteen een reisgezel binnen de eigen entourage? Doe dan beroep op vzw Kompaan

Onze reisbegeleiding leidt het geheel in goede banen en biedt ondersteuning waar nodig, zo kunnen wij ook uw reisgezelschap ontlasten van bepaalde zorgtaken en kan werkelijk iederéén genieten van een deugddoende vakantie. 

 

Accommodatie

U geniet van een verblijf in Spring Hotel Vulcano**** op basis van Half Pension. Dit recent gerenoveerde hotel is gelegen in Playa de les Americas, op slechts 300 meter van het strand. De ligging is centraal en het hotel is omgeven door leuke winkeltjes, bars en restaurants. U overnacht in een aangepaste kamer die gelegen is op het gelijkvloers en directe toegang biedt tot het zwembad (voorzien is van hydraulische lift).  

 

Data, beschikbaarheid en prijzen

Zondag 2 juni tot zondag 9 juni 2024

     € 1.585 per persoon op basis van tweepersoonskamer 

     € 1.860 per persoon op basis van eenpersoonskamer 

Deze prijzen zijn incl. vluchten, toegankelijke transfer, verblijf in halfpension en deskundige reisleiders

 

* Vermelde prijzen zijn gebaseerd op vluchten met Brussels Airlines.

* Verpleging en hulpmiddelen (scootmobiel, tillift, douchestoel) zijn niet inbegrepen en steeds op aanvraag

* Excursies zijn exclusief en kunnen indien gewenst later of ter plaatse bijgeboekt worden.

* De afreis wordt pas gegarandeerd vanaf 8 deelnemers.

 

Heeft u interesse om deel te nemen? Wees er dan snel bij, onze plaatsen zijn beperkt.