TENERIFE

Afreisdatum: van 02/06/2024 tot 09/06/2024

(VOLZET)

 

Deze formule bezorgt u en uw reisgezelschap een zorgeloze vakantie onder de Spaanse zon. U reist samen met een kleinschalige groep vanuit België met het vliegtuig naar Tenerife en wordt vanuit Zaventem begeleidt door twee deskundige reisleiders van vzw Kompaan.

Ter plaatse geniet u van een verblijf in Hotel Vulcano**** op basis van Half Pension. Er is assistentie en hulp aanwezig zodat u, alsook uw reisgezelschap, met een gerust hart kan genieten van een vakantie die tegemoetkomt aan uw ondersteuningsnoden.

De reisleiders bieden geen 1 - op -1 begeleiding. Reizigers met een zorgvraag dienen daarom beroep te doen op een eigen individuele reisgezel (partner, vriend(in) of familie). Heeft u niet meteen een reisgezel binnen de eigen entourage? Doe dan beroep op vzw Kompaan

Onze reisbegeleiding leidt het geheel in goede banen en biedt ondersteuning waar nodig, zo kunnen wij ook uw reisgezelschap ontlasten van bepaalde zorgtaken en kan werkelijk iederéén genieten van een deugddoende vakantie. 

 

Accommodatie

U geniet van een verblijf in Spring Hotel Vulcano**** op basis van Half Pension. Dit recent gerenoveerde hotel is gelegen in Playa de les Americas, op slechts 300 meter van het strand. De ligging is centraal en het hotel is omgeven door leuke winkeltjes, bars en restaurants. U overnacht in een aangepaste kamer die gelegen is op het gelijkvloers en directe toegang biedt tot het zwembad (voorzien is van hydraulische lift).  

 

Data, beschikbaarheid en prijzen

Deze reis is volzet.

 

Vluchten met Brussels Airlines

02/06   Brussel 13h20 – Tenerife 17h00            SN3781
09/06   Tenerife 18h00 – Brussel 23h20            SN3782

* Vluchturen onder voorbehoud van wijziging

 

Inbegrepen

  • Vluchten met Brussels Airlines
  • Verblijf hotel Hotel Vulcano**** in halfpension (ontbijt en avondmaaltijd inbegrepen)
  • Toegankelijke transfers

 

Niet inbegrepen

  • Andere maaltijden en dranken
  • Verzekeringen
  • Hulpmiddelen
  • Medische zorg