Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken: met veel trots mogen we jullie het nieuwe reiskrantje, editie januari 2018-maart  2019, voorstellen!

 

3 jaar geleden begonnen we met het aanbieden van 4 bestemmingen. Ondertussen zijn dat er meer dan 20 geworden! Of je nu houdt van rust en ontspanning, avontuur, citytrips, ver weg of dichtbij, onder de stralende zon of in de sneeuw,… We hebben voor ieder wat wils!

Wel 70 reizigers en sympathisanten zakten op dinsdag 30 januari af naar Mechelen om in primeur alle nieuwtjes te ontdekken, maar ook jij hoeft nu niet langer te wachten. Ga snel op ontdekking in het reiskrantje, snuister wat rond, praat erover met je reisgezel, maak leuke plannen,… Laat je nu al overrompelen door het vakantiegevoel! 

Klik hier en bekijk alvast het krantje in de digitale versie. Ontvang je graag een papieren exemplaar, en hebben we jouw gegevens nog niet? Vul dan gauw het contactformulier in.

 

Heb je graag meer informatie over onze reizen, en hoe je zonder zorgen de hele wereld kan verkennen? Kom dan zeker eens langs op één van onze infoavonden, we geven je graag de nodige tips & tricks mee voor het plannen van de ultieme droomvakantie!

Data en locaties vind je terug via deze link.

Infoavond 30/01/2018

Lancering reisaanbod | 30/01/2018 – De Nekker, Mechelen

Infoavond 30/01/2018

Lancering reisaanbod | 30/01/2018 – De Nekker, Mechelen