STUDIEDAG OP RELIFE

Graag nodigen wij, WeTravel2, Aldea, Jetair en Vayamundo, u uit op vrijdag 15 april 2016 op de RELIFE-beurs in Genk voor een studiedag rond toegankelijk reizen. Er zal kort maar krachtig verteld worden waar we voor staan en wat we juist doen met betrekking tot toegankelijk reizen.

 

Aldea_175x175Aldea heeft een passie voor wonen en zorg. De organisatie is gespecialiseerd
in kwalitatief en levensloopbestendig wonen in omkadering. Aldea biedt mensen die net dat ietsje meer hulp nodig hebben, de kans om zich te settelen op een plaats waar hulp- en dienstverlening voorhanden is. Onlangs openden zij in Marbella het Aldea La Quinta Health Resort. Hier richten zij zich op revalidatie na medische ingreep, ziekte of trauma, korte en langdurige vakanties met zorg en Permanent Assistant Living.

 

 

Vayamundo_175x175

 Vayamundo biedt belevenissen aan die deugddoende sporen nalaten voor haar klanten, familie, vrienden en zelfs verenigingen. De organisatie geeft een duwtje in de rug bij mensen die het thuis niet breed hebben. Bovendien bieden ze mooie toegankelijke kamers en faciliteiten aan in hun hotels in Oostende en Houffalize.

 

 

 

WeTravel2_175x175

 WeTravel2, een organisatie die er, in samenwerking met bovenstaande partners, voor zorgt dat mensen met een beperking onbeperkt kunnen reizen. Wetravel2 maakt dromen waar. De organisatie stuurt haar klanten op safari naar Kenia, op avontuurreis naar Peru en nog veel meer. Reizen worden volledig op maat gemaakt, zodat de reiziger in alle comfort kan reizen.

 

 

 

Jetair_175x175

 

Jetair wil een glimlach op het gezicht van haar klanten toveren. Ze willen hen de mooiste tijd van het jaar schenken. Dat doen ze aan de hand van een samenwerking tussen honderden bekende vakantiemerken uit talrijke Europese landen. Samen met WeTravel2 zorgen zij ervoor dat ook mensen met beperkingen de tijd van hun leven beleven.

 

 

 

 

Waar
Relife Limburg
Limburghal Genk (vergaderzaal 1)
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk

Wanneer
Vrijdag 15 april 2016
van 10u30 tot 12u30

Programma
10u15 Ontvangst
10u30 Voorstelling van de 4 organisaties
12u00 Kans tot napraten met een hapje en een drankje

Inschrijven
Bent u geïnteresseerd in onze studiedag? Schrijf u dan snel in!
Inschrijven kan via info@wetravel2.eu. Graag uw naam en aantal deelnemers vermelden.