Zorgvakantie – Tenerife

2 afreisdata: 16/06 - 23/06/2022 & 13/10 - 20/10/2022

Deze formule bezorgt u en uw reisgezelschap een zorgeloze vakantie onder de Spaanse zon. U reist samen met een kleinschalige groep vanuit België met het vliegtuig naar Tenerife en wordt vanuit Zaventem begeleidt door twee deskundige reisleiders.

Ter plaatse geniet u van een verblijf in Hotel Vulcano**** op basis van Half Pension. Er is assistentie en hulp aanwezig zodat u, alsook uw reisgezelschap, met een gerust hart kan genieten van een vakantie die tegemoetkomt aan uw ondersteuningsnoden.

De reisleiders bieden geen 1 - op -1 begeleiding. Reizigers met een zorgvraag dienen daarom beroep te doen op een eigen individuele reisgezel (partner, vriend(in) of familie). Heeft u niet meteen een reisgezel binnen de eigen entourage? Doe dan beroep op vzw Kompaan

Onze reisbegeleiding leidt het geheel in goede banen en biedt ondersteuning waar nodig, zo kunnen wij ook uw reisgezelschap ontlasten van bepaalde zorgtaken en kan werkelijk iederéén genieten van een deugddoende vakantie.

Reisleiders

Annika (16/06 – 23/06/22 en 13/10 – 20/10/22)
Annika is een ervaren reisleider en een vaste waarde binnen WeTravel2 en vzw Kompaan. Als ergotherapeut heeft zij de nodige kennis en ervaring om reizigers te ondersteunen bij ADL – taken en biedt zij assistentie waar nodig.

Mieke (16/06 – 23/06/22)
Mieke begeleidt al enkele jaren groepen van WeTravel2 binnen Europa, maar ook naar verre bestemmingen als Curaçao. Mieke werkt eveneens als ergotherapeut en verzorgt tevens de opleidingen van vzw Kompaan rond het begeleiden van reizigers met een fysieke beperking.

Tine (13/10 – 20/10/22)
Tine is verpleegkundige van beroep en biedt assistentie wanneer er specifieke zorgtaken zijn, maar ook voor lichte ondersteuning kan u bij haar terecht. Tine is al jaren een vaste begeleider voor onze zorgvakanties, alsook de Slow Walkers rondreis.   

Accommodatie

U geniet van een verblijf in Spring Hotel Vulcano**** op basis van Half Pension. Dit recent gerenoveerde hotel is gelegen in Playa de les Americas, op slechts 300 meter van het strand. De ligging is centraal en het hotel is omgeven door leuke winkeltjes, bars en restaurants. U overnacht in een aangepaste kamer die gelegen is op het gelijkvloers en directe toegang biedt tot het zwembad (voorzien is van hydraulische lift).  

Data, beschikbaarheid en prijzen

- Donderdag 16 juni tot donderdag 23 juni 2022

                € 1295 per persoon (incl. vluchten, transfer, verblijf in HP, deskundige reisleiders)

- Donderdag 13 oktober tot donderdag 20 oktober 2022

                € 1345 per persoon (incl. vluchten, transfer, verblijf in HP, deskundige reisleiders)

* Vermelde prijzen zijn gebaseerd op vluchten met TUI, welke een beperking leggen op het type rolstoel waarmee u reist. Reizigers met een elektrische rolwagen reizen, hebben de mogelijkheid om dezelfde dag een vlucht met Brussels Airlines te boeken mits een supplement van +/- € 250. (Afhankelijk van de beschikbaarheid op dag van reservatie)

* Verpleging en hulpmiddelen (Scootmobiel, tillift, douchestoel) zijn niet inbegrepen en steeds op aanvraag

* Excursies zijn exclusief en kunnen indien gewenst later of ter plaatse bijgeboekt worden.

* De afreis wordt pas gegarandeerd vanaf 8 deelnemers.

 

Heeft u interesse om deel te nemen? Wees er dan snel bij, onze plaatsen zijn beperkt.

Reizigers die enige bedenktijd nodig hebben, kunnen een optie nemen tot 31/03/2022.