Tijdens deze 2 weken beleef je het beste van wat Zuid-Afrika te bieden heeft! Beginnen doen we met een 8-daagse Krugersafari, om vervolgens 4 dagen door te brengen in Kaapstad.

Dag 1-4: Je vertrekt rond 7 uur in Johannesburg en spendeert de eerste 5 dagen in het Kruger Nationaal Park. Dit park is 2 miljoen hectare groot en is de thuis van de Big Five (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) en ontelbaar soorten andere dieren, vogels en planten. De nachten spendeer je in verschillende kampen in bungalows doorheen het park. Je kan met een supplementaire kost ook een nacht-safari doen.

Dag 5-7: Na het ontbijt en een ochtendsafari vertrek je in het Kruger Park richting een prachtig privé wildreservaat. Dit reservaat is gekend omdat ze dieren voorbereiden om terug in het wild te leven en het opvoeden van weesdieren. De activiteiten bevatten: safari’s per auto of te voet, nauwe ontmoetingen met leeuwen, het aaien van een cheeta en een nijlpaard voederen, mits het betalen van een supplement. Het avondeten wordt geserveerd in een traditionele “Boma” rond een vuur.

Dag 8: Terug naar Johannesburg rijd je via een prachtig landschap en je neemt er het vliegtuig in de late namiddag richting Kaapstad. Wanneer je aankomt wordt je naar het Epic Guest House gebracht om er je eerste nacht te spenderen in Kaapstad.

 Dag 9: Vandaag kan u indelen zoals u het zelf wenst. U kan relaxen aan het zwembad, uw mails inhalen, uw foto’s bekijken of het mooie Fish Hoek strand bezoeken.

Dag 10-12: De volgende 3 dagen maak je kennis met de hoogtepunten van Kaapstad en haar omgeving. Je maakt een ritje door het center met spectaculaire uitzichten van de top van de Tafelberg en de Seinheuwel. Ook een Cape Point tocht met geweldige kustwegen en een bezoek aan een pinguïnkolonie staan op de planning. Je gaat ook naar een wijnproeverij in twee Stellenbosch wijnboerderijen. Op de twaalfde dag kan er een transfer voorzien worden naar de luchthaven.

Goed om te weten: Dit traject is voor minstens 4 personen (in een internationale groep)

Afreizen 2020: 09/02 - 08/03 - 12/04 - 10/05 - 07/06 - 12/07 - 09/08 - 06/09 - 11/10 - 08/11 - 06/12

Prijsinfo: Vanaf €2090/persoon op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer Vanaf €2690/persoon op basis van een singlekamer

Prijzen inclusief: 7 nachten verblijf in het Krugerpark (Dag 1: lunch & diner, dag 2-7: ontbijt, lunch & diner) 4 nachten verblijf in the Epic Guest House (ontbijt) Toegangsgelden tot de parken Luchthaventransfers voor de binnenlandse vlucht Begeleiding van een ervaren, Engels sprekende gids/chauffeur

Prijzen exclusief: Intercontinentale en binnenlandse vluchten Persoonlijke uitgaven en fooien Extra transfers Annulerings -en/of bijstandsverzekering

Inschrijven: Schrijf je in via deze link of contacteer ons via info@wetravel2.eu