Tijdens deze 2 weken beleef je het beste van wat Zuid-Afrika te bieden heeft! Beginnen doen we met 4 nachten verblijf in Kaapstad, om nadien onze Krugersafari te starten. De terugvlucht zal daarom plaatsvinden vanuit Johannesburg. Ben jij er klaar voor?

Dag 1-4 Kaapstad: De volgende dagen maak je kennis met de hoogtepunten van Kaapstad en haar omgeving. Het verblijf bevindt zich in het pittoreske Noordhoek, bekend om het prachtige strand en Kaap de Goede Hoop. Je maakt tevens een avontuurlijke rit door het centrum van Kaapstad en van Stellenbosch met de imposante wijngaarden. Tijdens een bezoek aan 2 wijnhuizen zal er ook kunnen worden gedegusteerd, genot verzekerd dus. Als afsluiter is er een bezoek voorzien aan Kaappunt en de pinguïnkolonie.

Dag 5 Johannesburg: Na een stevig ontbijt word je naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Johannesburg. Afhankelijk van de vluchturen is er nog wat vrije tijd. Overnachting voorzien in een hotel vlakbij de luchthaven van Johannesburg.

Dag 6-9 Kruger: ’s Morgens vertrek je in Johannesburg, richting Kruger. Daar spendeer je 4 dagen in het Kruger Nationaal Park, dat 2 miljoen hectare groot is en de thuis van de Big Five (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) en ontelbaar andere soorten dieren, vogels en planten. De nachten spendeer je in verschillende kampen in bungalows doorheen het park. Je kan met een supplementaire kost zelfs een nachtsafari doen of andere bijkomende activiteiten.

Dag 10-12 Tshukudu: Na het ontbijt en de ochtendsafari vertrek je richting een prachtig privéwildreservaat, bekend om het opvoeden van weesdieren en de voorbereiding om terug in het wild te leven. Volgende activiteiten worden ter plaatse aangeboden tegen betaling: safari’s per auto of te voet, een ontmoeting met leeuwen, het aaien van een cheeta en het voederen van een nijlpaard. Het avondmaal wordt geserveerd in een traditionele “Boma” rond een gezellig vuur.

Dag 13 Johannesburg: Richting Johannesburg rijd je langs een prachtig landschap. Onderweg kan je nog even mooie herinneringen ophalen, vooraleer in de late namiddag terug richting huiswaarts te keren.

Goed om te weten: Dit traject is voor minstens 4 personen (in een internationale groep)

Afreis: Op aanvraag 

Prijsinfo: Op aanvraag 

Prijzen inclusief: Engelstalige lokale gids(en)/helpers - Vermelde uitstappen volgens programma met aangepast vervoer - Alle overnachtingen (4x Kaapstad, 1x Johannesburg, 4x Kruger, 3x Tshukudu) - Maaltijden volgens programma (13x ontbijt, 7x lunch, 7x avondmaal)

Prijzen exclusief: Intercontinentale en binnenlandse vluchten - Persoonlijke uitgaven, fooien en dranken - Extra transfers, hulpmiddelen en bijkomende activiteiten - Annulerings -en/of bijstandsverzekering

Inschrijven: Schrijf je in via deze link of contacteer ons via info@wetravel2.eu