NAIROBI - LAKE NAKURU - MASAI MARA - LAKE NAIVASHA - AMBOSELI - TSAVO OOST - MOMBASA

Dag 1    Nairobi - Lake Nakuru Nationaal Park Je wordt na het ontbijt (of meteen na aankomst) opgehaald door uw driverguide en begint de safari met een bezoek aan Lake Nakuru, met mooie uitzichtpunten onderweg over de Grote Vallei! Lunch bij de lodge en tijdens de namiddag een safaritocht: hier heeft u een goede kans om zowel de zwarte als witte neushoorn te zien, wat vaak moeilijker is in de andere parken. Verder is Lake Nakuru bekend om zijn flamingo’s. Diner en overnachting: Flamingo Hill Camp.

Dag 2    Lake Nakuru - Masai Mara National Reserve We kunnen eventueel een korte safaritocht doen na het ontbijt, dan gaat de reis verder naar de Masai Mara. Dit is een vrij lange rit van ongeveer 6 uur rijden, waarbij we onderweg stoppen voor de lunch. Onderweg naar het camp doen we een safaritocht. Diner en overnachting: Mara Ilkeliani tented Camp.

Dag 3 & 4    Masai Mara National Reserve We verblijven 2 dagen in de Masai Mara, dit geeft je de kans om het gebied goed te verkennen. Safaritochten zijn naar uw wens: de mooiste zijn in de vroege ochtend en late namiddag. Je kan ook kiezen voor een langere safaritocht met een picknick onderweg. Diner en overnachting: Mara Ilkeliani tented Camp.

Dag 5    Masai Mara National Reserve - Lake Naivasha Na het ontbijt vertrek je vanuit de Mara naar Lake Naivasha. Na de lunch heb je de keuze om uit te rusten of een boottocht te maken (beperkt toegankelijk). De tuin van de lodge is ook leuk en hier lopen allerlei dieren zoals antilopen, zebra en giraffes rond. Diner en overnachting: Naivasha Sopa Lodge.

Dag 6    Lake Naivasha - Amboseli Nationaal Park Na het ontbijt gaat de safari verder richting Amboseli National Park. Lunch bij de lodge met aansluitend een safaritocht. Diner en overnachting: Ol Tukai Lodge.

Dag 7    Amboseli Nationaal Park Vroege safaritocht met aansluitend ontbijt bij de lodge Eventueel rest van de ochtend relaxen en genieten van het uitzicht - middageten en safaritocht in de namiddag Diner en overnachting: Ol Tukai Lodge.

Dag 8    Amboseli Nationaal Park - Tsavo Oost Nationaal Park Na het ontbijt vertrek vanuit Amboseli en gaat de safari verder naar Tsavo Oost. Onderweg hou je halt voor de lunch, om vervolgens een safari te ondernemen op weg naar het camp. Diner en overnachting: Ashnil Aruba Lodge.

Dag 9    Tsavo Oost Nationaal Park Vroege safaritocht met aansluitend ontbijt. Eventueel rest van de ochtend relaxen en genieten van het uitzicht. Na de lunch staat er een safaritocht op de planning. Alternatief: het grootste gedeelte van de dag op safari met een picknick in het park. Diner en overnachting: Ashnil Aruba Lodge.

Dag 10    Tsavo Oost Nationaal Park - Mombasa Vroege safaritocht met aansluitend ontbijt. Vervolgens ga je terug naar de kust, met aankomst bij het hotel in de vroege namiddag.

Prijzen op aanvraag