NAIROBI - SAMBURU - OL PEJETA - NAIROBI

Dag 1    Nairobi Aankomst in Nairobi, met transfer naar het hotel waar je 2 nachten zal verblijven. Overnachting: Hotel Double Trees by Hilton.

Dag 2    Nairobi - Citytour Na een relaxed ontbijt wordt je rond 9.30 uur opgehaald en begin je met een bezoek aan het David Sheldrick olifanten opvang centrum. Wil je ’s avonds graag het voedermoment en slapengaan van de olifanten meemaken? Dat kan wanneer je voor afreis een gift ter sponsoring gedaan hebt. Je bezoekt het voedercentrum van de giraffen, het Karen Blixen-museum en Kazuri Beads-fabriek. We regelen een lunch onderweg. Overnachting: Hotel Double Trees by Hilton.

Dag 3    Nairobi - Samburu National Reserve Na het ontbijt start de safari met een bezoek aan Samburu National Reserve, een reis van ongeveer 5 uur rijden. We rijden langs de Aberdares en Mount Kenia mountains en stoppen bij de evenaar. Na de lunch gaan we op safaritocht. Diner en overnachting: Samburu Ashnil Camp.

Dag 4 en 5    Samburu National Reserve Verblijf 2 dagen bij Samburu met safaritochten naar wens, keer terug naar het camp voor een warme lunch of geniet van een picknick in het park. Bij Samburu komen de zeldzame gerenuk (giraffe antiloop) en gravy zebras (hele smalle streepjes) voor, het is dus een unieke gelegenheid om deze dieren te spotten. Diner en overnachting: Samburu Ashnil Camp.

Dag 6    Samburu - Ol Pejeta Vroege safaritocht met aansluitend ontbijt bij het camp. Vervolgens gaat de reis verder naar Ol Pejeta. Na de lunch staat er een safaritocht op het programma. Diner en overnachting: Sweetwaters tented Camp.

Dag 7    Ol Pejeta Verblijf de hele dag bij Ol Pejeta met ‘s ochtends en ‘s namiddags safaritochten. Breng tussendoor een bezoek aan de chimpansees en het bezoekerscentrum. Het is er ook heerlijk om af en toe voor de tent te genieten van het prachtige uitzicht op de drinkplaats met de Mount Kenia op de achtergrond. Diner en overnachting: Sweetwaters tented Camp.

Dag 8    Ol Pejeta - Nairobi Na het ontbijt vertrekken we op safaritocht op weg naar de uitgang. Kies voor een extra overnachting in Nairobi of avondvlucht naar huis. We kunnen ook een verlenging naar de Keniaanse kust of Zanzibar organiseren.

Prijzen op aanvraag