Excursies in Barcelona

 

P8 Barcelona Mucho Gusto (2)Onze gastvrouw Esther

Onze Belgische gastvrouw Esther organiseert toegankelijke trips in Barcelona en Catalunya, met speciale aandacht voor activiteiten voor reizigers met beperkte mobiliteit. Zo kan je samen met Esther de oudste wijken van Barcelona verkennen, of zelfs alle highlights van Barcelona. Privé- of openbaar vervoer is beschikbaar en de stadswandelingen zijn voorzien van rolstoeltoegankelijke wegen. Of neem je liever deel aan een kookworkshop, het proeven van wijn en cava of gewoon een rustig dagje op het strand? Zowel hele als halve dagen zijn mogelijk, de activiteiten kunnen dan ook volledig aangepast worden aan jouw wensen.

 

 

 

 

Halve dag rondleiding City stroll zonder vervoer 
Onder leiding van een van de enthousiaste gidsen verken je de oudste wijken van Barcelona: Gotico en El Borne. Deze stadswandeling is voorzien van rolstoelvriendelijke wegen en is ideaal om kennis te maken met Barcelona, haar oudste wijken en Parc de la Ciutadella. Uiteraard is er ook tijd voorzien voor een tapas en een drankje.

Halve dag Barcelona met privé-vervoer
Op deze rondleiding krijg je alle highlights van Barcelona te zien, waarbij je van de ene naar de andere plaats gebracht wordt door je eigen privé chauffeur. Je kan kiezen voor stops aan de haven en het strand, de Sagrada Familia en je kan zelfs lokale producten kopen op een van de vele versmarkten. Als je toch eerder interesse hebt in de meesterwerken van Gaudi, dan kan je kiezen voor een route waar de focus ligt op zijn gebouwen met daarbij een bezoek aan de Sagrada Familia.
Het is ook mogelijk deze excursie te boeken voor een volledige dag, waarbij er dan uiteraard meer tijd voorzien is voor de verschillende bezienswaardigheden. Je kunt de hele dag gebruik maken van een mini-busje met privé chauffeur en ook hier kan je genieten van tapas en een drankje.

Volledige dag Hop on – Hop off
Een hop on – hop off bus leidt je rond via alle belangrijke bezienswaardigheden, met daarbij een woordje uitleg via een audio-gids. Een makkelijke manier om de highlights te leren kennen op een rolstoelvriendelijke manier. Je kan hierbij kiezen voor begeleiding door een van de Nederlandstalige gidsen en eventueel tapas en een drankje om de dag goed mee af te sluiten.

Andere opties: Riksja-tocht, wijn proeven, wandeling door de wijk Gracia met aansluitend chocolade maken, Street-art wandeling, tapaswandeling,….

Contacteer ons voor de prijzen en mogelijkheden!

 

Esther’s top 3 toegankelijke activiteiten in Barcelona:

 – Lekker uitwaaien aan de kust bij Barceloneta tijdens de herfst en winter
 – Picknick in Parc de la Ciutadella met vrienden en familie
 – Wandelen in het natuurpark Collserola en genieten van de skyline van Barcelona