kayakWalvissen spotten & kayak bij Los Gigantes
Een unieke ervaring in een unieke setting, de kliffen van Los Gigantes, de perfecte combinatie voor een perfecte dag. Je wordt opgepikt aan uw hotel voor de rit naar Puerto Deportivo, waar de boot u opwacht. Op weg naar het strand van Masca hebt u de kans om walvissen en dolfijnen te spotten.
Stop bij het strand van Masca voor het middagmaal en om te relaxen en te genieten van de prachtige omgeving. Na het middagmaal vertrek je voor een kayaktocht langs de imposante kliffen van Los Gigantes. Na aankomst in de haven, transfer naar het hotel.

volcanic_experienceVulkaanbeleving in Nationaal Park ‘El Teide’
Een bezoek aan het Nationaal Park ‘El Teide is een must op Tenerife. Jouw ontdekking van het echte Tenerife start reeds na het oppikken aan uw hotel: de weg naar ‘El Teide’, met zijn enorme lavavelden, zwarte bergen en bizarre rotsformaties, is gewoonweg spectaculair. Met behulp van mountainhandbikes en adventure-rolstoelen starten we een 2 à 3 uur durende, vrij makkelijke, wandeltocht doorheen het maanlandschap. Onderweg geniet je van enkele adembenemende vergezichten. Na deze uitdaging is het tijd om te relaxen en rij je verder naar een typische Finca, gelegen tussen de wijngaarden. Je kunt er genieten van de plaatselijke wijn en keuken in een magische setting. Terugrit naar het hotel wanneer je dat wenst.

fincaCulturele rondrit per 4×4
Je wordt opgepikt aan uw hotel met een 4×4 voor een rondrit op maat op het eiland. De keuze is aan u; een rit door het vulkanisch landschap van ‘El Teide’, bezoek aan enkele typische dorpjes, ontdekking van het prachtige groene noorden van Tenerife? Mogelijkheden te over! We geven je alvast enkele plaatsen mee die zeker het bezoeken waard zijn: Puerto de La Cruz, La Laguna, Santa Cruz, Garachico, Masca, La Orotava,… .

Offroad 4×4 trip
Zowel on- als offroad heeft Tenerife veel te bieden. Je wordt opgepikt met een 4×4 voor een iets avontuurlijkere offroad ontdekking van Tenerife. De 4×4 brengt je door het heuvelachtige en bosrijke gebied van Corona, langs diepe canyons en adembenemende 

pick up1panoramische vergezichten. Onderweg hou je halt bij een typische cafeteria voor de lunch.

Zeiltocht in Zuid-Tenerife
Genieten is hét sleutelwoord tijdens deze excursie! Met een kleine privé-zeilboot vaart u langs de Zuidkust van Tenerife. Je kunt een ganse dag relaxen en genieten van de Atlantische Oceaan en de prachtige landschappen onderweg! Tijdens de zeiltocht is het eveneens mogelijk om te zwemmen of te snorkelen. Lunch aan boord is inbegrepen.

Andere mogelijkheden
Huur handbike, uitstappen met aangepaste huurwagen, paragliden, helikoptervlucht, eilandtour per bus (individueel of in groep),….

Details en prijzen van de verschillende excursiemogelijkheden zijn steeds op aanvraag. Wij kunnen ook excursies op maat voor u uitwerken. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.