De lokale organisatie waar WeTravel2 mee samenwerkt heeft reeds 15 jaar ervaring in het organiseren van toegankelijke safaritochten en rondreizen in Zuid-Afrika. Zij organiseren niet enkele deze tochten, maar staan ook in voor enkele extra services.

Aangepast vervoer
De voertuigen (minibus of 4×4) die gebruikt worden tijdens de rondreizen zijn rolstoeltoegankelijk. Ze beschikken over een ramp en een Europees systeem om de rolstoel veilig vast te maken. Je kan dus in jouw eigen rolstoel reizen en hoeft niet overgezet te worden naar een stoel, wat het reizen toch iets comfortabeler maakt. Bovendien hebben de driver-guides een ruime ervaring in het omgaan met personen met een fysieke beperking.

Toegankelijke accommodatie
De accommodatie tijdens de rondreis wordt afgestemd op uw behoeften. In elk park kunnen er rolstoeltoegankelijke lodges of tenten voorzien worden.

Toegankelijke transfers/vervoer
Privétransfers van de luchthaven naar uw hotel en terug in aangepast, rolstoeltoegankelijk vervoer.

Persoonlijke assistentie
Indien nodig kan je zowel tijdens de rondreis als tijdens het verblijf in Kaapstad een beroep doen op een persoonlijke assistent om je bij te staan in dagelijkse taken.

Medische assistentie
De afstanden tot medische verzorging (dokter of ziekenhuis) zijn groot soms groot in Zuid-Afrika. Daarom is het niet altijd mogelijk om aan een reis in Zuid-Afrika deel te nemen indien je dagelijks medische verzorging nodig hebt of indien er steeds medische verzorging in jouw nabijheid dient te zijn.

Verhuur van hulpmiddelen
Manuele en elektrische rolstoel, scooters, krukken/wandelstok, badzitje, douche-/toiletstoel, handgrepen, tillift (niet in het Krugerpark), zuurstof