Roadtrip door The Sunshine State!

Dit najaar organiseert WeTravel2 een unieke roadtrip in kleine groep langs dé bezienswaardigheden in de staat Florida, met Kissimmee, Fort Myers en Miami als uitvalsbasis. Je verkent de streek onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige begeleider.

Begeleider

AnnikaBegeleidster Annika is een echte globetrotter! Met haar gezin vertoefde ze 8 jaar lang in Afrika, om daarna elk jaar een andere avontuurlijke bestemming op het programma te zetten.
Sinds 2 jaar is ze een vaste waarde als reisbegeleider bij WeTravel2. Als ergotherapeut van opleiding heeft ze als doel om mensen goed begeleiden, in het bijzonder hen de mogelijkheid geven om te reizen. Met haar positieve ingesteldheid en overdonderend enthousiasme is dat geen enkel probleem!

 

 

Programma

Dag 1

26/3

Je vertrekt ’s ochtends in Brussels Airport, om tijdens de late namiddag tot te komen in Miami. Overnachting in hotel Riu Plaza (Ontbijt).

Dag 2

27/3

De dag is aan u om vrij te besteden. Maak er een stranddag van of ga shoppen. Overnachting in hotel Riu Plaza (Ontbijt).

Dag 3

28/3

Na een dag rust vertrek je nu echt op roadtrip. De eerste tussenstop is Orlando. Overnachting in Wyndham Lake Buena Vista – Disney Springs resort area (AO).

Dag 4

29/3

Uitstap naar het Walt Disney Resort – met toegankelijke shuttlebus vanuit het hotel. U wordt om 10.00 uur opgehaald bij uw voor een dag in Walt Disney Theme Park Epcot (entreeticket niet inbegrepen, deze kunt u aanschaffen bij de kassa). ’s Avonds wordt de dag in Epcot afgesloten met vuurwerk. Hierna, rond 21.40 uur in de avond, wordt u teruggebracht naar uw accommodatie. (AO) Overnachting in Wyndham Lake Buena Vista – Disney Springs resort area (AO).

Dag 5

30/3

U wordt om 08.30 uur opgehaald bij uw accommodatie om naar Mount Dora te gaan. Hier gaat u de Dora Canal Cruise maken op een zogeheten pontoon boat, een platte boot die door de waterwegen hier vaart. De boten zijn overdekt om u te beschermen tegen de zon. In de middag kunt u de lunch gebruiken in Mount Dora en heeft u gelegenheid om te shoppen. (AO)Overnachting in Wyndham Lake Buena Vista – Disney Springs resort area (AO).

Dag 6

31/3

Overnachting in Wyndham Lake Buena Vista – Disney Springs resort area (AO).

Dag 7

1/4

Transfer van Orlando naar Fort Myers via Tampa. Overnachting in Candlewood Suites

Dag 8

2/4

Overnachting in Candlewood Suites

Dag 9

3/4

Transfer naar Miami Beach via Everglades. Overnachting in Riu Plaza (Ontbijt).

Dag 10

4/4

Vandaag rond 10.00 uur een bezoek aan de Florida Everglades en de Miccosukee Indianen. Hier kunt u desgewenst een airboat tour maken en/of hun museum bezoeken. Overnachting in Riu Plaza (Ontbijt).

Dag 11

5/4

Excursie naar The Keys. Overnachting in Riu Plaza (Ontbijt).

Dag 12

6/4

Transfer Miami Beach-Miami Airport. Je vertrekt ’s avonds vanuit terug richting Brussel met een nachtvlucht.

 

Hotel Riu Plaza – Miami Beach

Palmbomen, mooie zandstranden, mode, boetiekjes, restaurants, bars, art deco... Dit alles heeft een naam: Miami Beach, Florida, de meest populaire regio van Miami én de plaats van hotel Riu Plaza Miami Beach. Dit hotel ligt direct aan het mooie strand en op een klein halfuur wandelen van de Art Deco wijk.

 

Gratis WiFi | Gevarieerd ontbijtbuffet met showcooking | Ruime keuze aan snacks en diner | Gratis fitness | Meerdere malen per week livemuziek

 28237J

 

Periode: 26 maart - 06 april 2019

Duur: 12 dagen / 11 nachten

Vluchtschema: 
Dinsdag 26/03 TB 251 BRU 1130 - MIA 1650
Zaterdag 06/04 TB 252 MIA 1540 - BRU 0715

Hotels:
26-28/03: Riu Plaza - Miami Beach
28/03 - 01/04: Wyndham Garden Lake Buena Vista - Disney Springs Resort Area
01-03/04: Candlewood Suites - Fort Meyers
03-06/04: Riu Plaza - Miami Beach

Prijs: Vanaf €2995 / persoon (op basis van 2 pers. in een dubbele kamer, min. 6 personen)

Inbegrepen: Internationale vluchten (BRU-MIA/ MIA-BRU) | Nederlandstalige begeleiding vanuit België |  Alle uitstappen | Alle overnachtingen | Vermelde maaltijden | Aangepast vervoer 

Niet inbegrepen: Transfer Brussels Airport heen en terug | Annulerings –en bijstandsverzekering| Inkomtickets | Dranken | Fooien | Persoonlijke uitgaven

Inschrijven op deze unieke groepsreis kan via mail op info@wetravel2.eu