• Wetravel2 Tenerife

“Travel Without Limits”

U wil graag op reis met familie, vrienden, of kinderen naar een fijne, exotische of avontuurlijke bestemming?
Maar op een of andere manier zijn uw fysieke of medische mogelijkheden beperkt? Dan biedt WeTravel2 dé oplossing!
Ook met een tijdelijke of permanente fysieke of medische beperking, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos op reis vertrekt naar tot de verbeelding sprekende bestemmingen.

 

Over Wetravel2

Een tijdelijke of permanente fysieke beperking is geen belemmering om verre reizen te maken. Dat is het uitgangspunt WeTravel2, dat een reisaanbod neerzet met fun, comfort en maatwerk als pijlers.

De initiatiefnemer van WeTravel2 Kristof Steegmans is ervaringsdeskundige. Als verwoed reiziger kan hij zich door een duikongeluk enkel nog verplaatsen in een rolstoel. Het verhinderde hem de afgelopen jaren niet om te blijven reizen en om zo een toegankelijk reisaanbod samen te stellen.

Vluchten, hotels, transfers en excursies, hulpmiddelen en medische assistentie

Informatie, ervaring en een uitgebreid netwerk van aangepaste hotels, transfers en excursies, hulpmiddelen en medische assistentie werden gebundeld in één solide organisatie die instaat voor het comfort, welzijn én vooral reisplezier van reizigers met een fysieke beperking. Een erg ruime doelgroep, want rolstoelgebruiker, moeilijk te been of ‘gewoon’ tijdelijk of permanent fysiek beperkt … iedereen kent wel iemand in zijn netwerk die een zetje kan gebruiken om (opnieuw) te gaan reizen.

Een nieuwe, eigentijdse en trendy reisorganisatie

Voor dit doelpubliek is WeTravel2 een nieuwe en trendy reisorganisatie waar reisplezier voorop staat. WeTravel2 heeft een sociale doelstelling: mensen met een beperking een gewone vakantie laten beleven. Toch willen we niet focussen op de zorg, maar vooral op wat er wel mogelijk is. Op ‘gewoon’ reizen met familie en vrienden.

Contacteer ons

We're very approachable and would love to speak to you. Feel free to call, send us an email or simply complete the enquiry form.

  • +32 014 700 600
  • info@wetravel2.eu

homepage

Misschien wel de mooiste rolstoeltoegankelijke boutique villa ter wereld. 

WeTravel2 zorgt op uw bestemming voor...

Featured Destination
Aangepaste excursies

Per bestemming bieden wij excursies aan die voor iedereen toegankelijk zijn, afgestemd op uw persoonlijke noden.

Featured Destination
Medische assistentie

Hebt u tijdens uw verblijf een of andere vorm van medische assistentie of begeleiding nodig, dan kan ook dit door ons geregeld worden.

Featured Destination
Hulpmiddelen

Hebt u een rolstoel of andere lichaamsondersteunende hulpmiddelen nodig tijdens uw verblijf? WeTravel2 biedt u op elke bestemming een keuze op maat.

Featured Destination
Vlotte transfers

Wij zorgen voor een vlotte privé-transfer met aangepast vervoer en nodige assistentie.

Featured Destination
Toegankelijke hotels

Toegankelijkheid is naast comfort, ligging en sfeer hét criterium voor de keuze van onze accommodaties.