Vanuit jouw hotel in Cancún kan je een aantal van de bezienswaardigheden bezoeken die Yucatan herbergt. Daguitstappen zijn mogelijk naar Tulum, Valladolid en Chichen Itza.
Bovendien is het mogelijk om tijdens jouw verblijf een rondrit te maken met één of meerdere overnachtingen.

Tulum1

 

Daguitstap Tulum: het kleine stadje Tulum staat bij toeristen vooral bekend als een Mayastad. Gelegen op een 12 meter hoge klif, kan je genieten van een prachtig zicht op de Caribische zee. In het dorp van Tulum kan je eten in typische restaurantjes of  je kan een van de vele Cenoten bezoeken.

 

 

769 x 474 DSC06192

 

Daguitstap Valladolid: deze stad laat je kennismaken met de typische Spaanse invloeden, in combinatie met de klederdracht van de Maya’s die er nog steeds gebruikelijk is.  Bezoek zeker de gezellige kerkjes verspreid over de stad en het prachtige Palacio Municipal.

 

 

Daguitstap Chichen Itza: de fameuze Mayastad Chichén Itzá769 x 474 DSC06986 is één van de hoogtepunten van Mexico. Geniet van het zicht op één van de zeven wereldwonderen. De trappiramide of tempel van de gevederde slang domineert het landschap. Het terrein zelf is vrij vlak en goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. ’s Avonds geniet u van de Noches de Kukulcán, een prachtig lichtspel rond de bekende piramide op de site van Chichen Itza.

 

 

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid ook om al deze bezienswaardigheden te combineren. Wilt u de ganse regio beter leren kennen? Dat kan tijdens een rondreis van 3 à 5 dagen, bezoekt u Tulum, Valladolid, Merida, Uxmal, Celestun, Sotuta de Peon en Chichen Itza en verblijft u in typische Mexicaanse Hacienda’s en een koloniaal hotel in Merida.

 

ONZE RONDREIZEN:

Bezoek Chichén Itzá en Mérida in 3 dagen!

Bezoek Chichén Itzá en Mérida in 3 dagen!

lees meer

Cancún in 12 dagen (cultuur + ontspanning)

Cancún in 12 dagen (cultuur + ontspanning)

lees meer