TOEGANKELIJK DISNEYLAND® PARIS

Disneyland® Paris biedt diverse services om mensen met beperkte mobiliteit van elk magisch moment van hun verblijf te kunnen laten genieten. WeTravel2 zorgt ervoor dat je hiervan optimaal gebruik kan maken.

WETRAVEL2 ZORGT VOOR DE RESERVATIES VAN

✓vervoer met de TGV met (rolstoel)assistentie
✓toegankelijke hotelkamers, in het voor jou meest geschikte Disneyhotel®
✓medische hulpmiddelen en/of zorg
✓Disney Express® service

WETRAVEL2 GEEFT JE EXTRA INFORMATIE OVER

✓de toegankelijkheid van het park en de attracties
✓de Easy Access Card voor personen met een beperking
✓bereikbaarheid van de hotels met aangepast vervoer
✓de toegankelijkheid en aangepaste maaltijdopties van de verschillende restaurants

Bovendien ontvang je bij je reisdocumenten een handige Accessibility Map van de Disneyland ® Parken.

 

N030350 (1)TIP! Disney® Express service

Met Disney Express Hotel pre check-in & Bagageservice hoef je je geen zorgen te maken over je bagage en win je tijd! Disney Express neemt de zorg voor je bagage van je over vanaf je aankomst bij de Disney Express balie op het station Marne-la-Vallée/Chessy. Daar overhandigen we je ook je incheckpapieren en je toegangstickets voor de Parken, zodat je direct van de magie kunt gaan genieten, zonder eerst langs je hotel te gaan. Op de dag van je vertrek geef je je bagage vóór 11.00 uur af bij de conciërge van je hotel. Disney Express brengt je bagage dan naar het station Marne-la-Vallée/Chessy, waar je je koffers en tassen in alle rust kunt ophalen na tot de laatste minuut van de magie te hebben genoten.

 

Praktische info

Auto
ADA parkeerplaatsen aan elk hotel

Hotelshuttle
Alle hotelshuttles van en naar de Disneyhotels zijn rolstoeltoegankelijk – type Lijnbus met oprijplaat. Indien de bus die je nodig hebt toch niet toegankelijk is voor jou, kan er een rolstoeltoegankelijke privé-transfer opgeroepen worden vanop de busstelplaats.

TGV (SNCF)
De rolstoelplaatsen op de TGV bevinden zich in eerste klasse. Je reist echter mee aan het tarief van 2de klasse voor jou en je begeleider.

Hotels
Alle standaardkamers zijn altijd met bad! Standaardkamers dus niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Het Disney hotel en de Davy Crocket Ranch zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers!

Maaltijden
Reserveer je restaurants zeker op voorhand. Dit kan vanaf 2 maanden voor afreis. Op voorhand een restaurant reserveren, vermijdt lange wachttijden en het risico dat het restaurant volzet is. 
Tip! : Halfpension op voorhand bij boeken – het is goedkoper en makkelijker om dit op voorhand te reserveren.
Voor personen met allergieën is er een lijst met allergieën / mogelijkheden per restaurant beschikbaar. Wij bezorgen je deze graag  zodat je op voorhand je restaurantbezoek kan plannen.