Damme

De gastvrouw, van opleiding verpleegkundige, heet jullie hartelijk welkom in haar kleinschalige en gezellige B&B te Moerkerke, landelijke deelgemeente van Damme. Wat tot 2008 een loods was heeft zij omgebouwd tot 4 stijlvolle, warme ingerichte gastenkamers. De B&B telt voorlopig een vergunning voor max 10 pers. Per kamer zijn 2 bedden meest geschikt voor mensen met een beperking. Aanpassingen zijn subtiel geïntegreerd met een optimaal “thuis” gevoel voor iedereen. Aangezien deze B&B ook aangepast is voor personen met een beperking wordt er zorg op maat geboden. De plaatselijke huisarts, verpleging en kine kan op afspraak voor u geregeld worden. B&B Altijd Genieten is erkend met het A+ label voor de ganse accommodatie.

Ligging: B & B Altijd Genieten ligt op een rustige locatie op het platteland, op 5 minuten rijden van Damme en op 12 km van het middeleeuwse Brugge. De bed & breakfast bevindt zich op 6,8 km van de Damme Golf & Country Club. U rijdt in 25 minuten van B&B Altijd Genieten naar de Nederlandse plaats Sluis, waar de winkels 7 dagen per week zijn geopend. Knokke-Heist aan de Noordzee ligt op 12,4 km afstand.

Faciliteiten:  gratis privéparkeergelegenheid - tuinterras - barbecue - speeltuin

Kamers: De B&B beschikt over 4 mooie stijlvolle kamers voor max. 3 pers, met de nodige faciliteiten die het voor iedereen toegankelijk maken (hooglaagbedden, tillift, douchestoel, beugels) gratis WiFi, satelliet-tv, minibar, kluisje.

 Eten en drinken: Ontbijt - u kunt uw eigen maaltijden bereiden in de gedeelde keuken.

Sport en ontspanning: speeltuin - jeu de boules