Beringen

Ontwaken aan de voet van een groene mijnterril. Gewekt door de geluiden van de natuur. Omringd door comfort in een van de vijf toegankelijke studio’s. Een vakantiewoning waar je ten volle van de rust geniet. Of van de actie. Maar altijd van elkaar. Want hier knijp je er even helemaal tussenuit met je groep, team of familie. Zonder beperkingen maar altijd omringd met de beste zorg. Welkom thuis in Hoeve Genemeer.

Ligging: in een oase van groen, temidden van de mijnstreek en een natuurgebied met verschillende wandelroutes.

Faciliteiten: gemeenschappelijke leef- en eetruimte -
Uitgeruste keuken met oven, microgolf, mixer, koelkast, twee kookplaten op gas waarvan één voor rolstoelgebruikers, afwasbak (2x) waarvan één voor rolstoelgebruikers, kookpotten, bestek, borden, glazen, blender, koffiezetapparaat, friteuse,...

Kamers: vijf toegankelijke studio’s voor drie tot zes personen met privéterras - in totaal max. 28 personen. Elke studio heeft een eigen badkamer met toilet.
De studio’s zijn subtiel aangepast voor mensen met een beperking. Elke slaapkamer heeft een hoog-laagbed. Het verlaagde keukenblad maakt kokkerellen mogelijk voor rolstoelgebruikers. Wandversieringen zijn makkelijk afneembaar om ruimtes prikkelarm te maken. Er is zelfs een op maat uitgeruste badkamer mét tillift, rustgevende impulsen en bubbel- en snoezelbad. 

Eten en drinken: ontbijt - lunchpakket en huisbereid avondmaal op aanvraag

Sport en ontspanning: rolstoelfietsen en duofietsen ter beschikking -blotevoetenpad, hindernissenparcours, kinderboerderij