Middelkerke

Middelpunt is een vakantieverblijf waar er aandacht is voor zorgbehoevenden (mensen met een beperking en/of (hoge) zorgvraag). Je kan er genieten van een van een zorgeloze vakantie. Het vakantiecentrum streeft naar volledige toegankelijkheid. Het zorgteam zoekt oplossingen voor al uw zorgvragen. Voor de verpleegkundige verzorging werkt Middelpunt samen met het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen.

Ligging 5 minuten wandelen van de zeedijk - 600 m van het zwembad van Middelkerke - 400 m van het stadspark - 10 km van Oostende - 11 min. rijden van Nieuwpoort - 500 m van de Noordzee

Faciliteiten gratis Wifi – restaurant – bar - gratis parking - vergaderruimtes met daglicht en een aangrenzende tuin (gratis Wifi in alle zalen), flipchart, beamer en geluidsinstallatie - rolstoelfiets

Kamers Er zijn 44 aangepaste kamers met badkamer en er zijn 4 kamers voorzien voor zelfstandig gebruik. Elke kamer is uitgerust met 2 hoog/laag bedden, safe, noodoproepsysteem, frigo, flatscreen-tv met satellietkanalen, bureau en beschikt over een aangepaste badkamer met douche en onderrijdbare wastafel. De kamers zijn voorzien van gratis internet en een eigen balkon (familie- en groepskamers hebben 1 badkamer en 1 balkon per 2 slaapkamers). Op aanvraag kunnen hulpmiddelen gereserveerd worden (douchezitje, douchestoel, tillift,…) in functie van beschikbaarheid. Per verdieping is er een extra badkamer met hoog-laag bad en plafondlift. De andere badkamers hebben een inrijdbare douche met verhangbaar zitje (op aanvraag) met opklapbare armleuningen en een beugel. De kamers worden met hotelservice aangeboden: een opgemaakt bed, handdoeken en onderhoud van de kamer is voorzien.

Eten en drinken Ontbijtbuffet, lunch en diner, mogelijkheid tot halfpension of volpension, mogelijkheid op dieetvoeding of aangepaste maaltijden.

Sport en ontspanning Er is een binnentuin met terras, in de lounge kunt u een gezelschapsspel spelen of goed boek lezen, er is een ontspanningsruimte, elke verdieping heeft een badkamer met parkerbad (comfortbad), er is een buitentuin met terras, petanquebaan en speeltuin. In de omgeving zijn er wandel- en fietspaden, een toegankelijk stadspark, een zwembad, een bowling (toegankelijk), attracties, bereikbaar met de kusttram.

Beschikbaarheid Op aanvraag

Vanaf-prijzen/kamer (1 of 2 personen)

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
K+O HP VP K+O HP VP K+O HP VP
125 172 206 136 182 218 148 194 228