Hotel O’mer, jouw thuis aan zee.

Van aankomst tot vertrek stelt het team alles in het werk om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Hierbij staan gastvrijheid en vriendelijkheid centraal. Ze maken graag het verschil met hun persoonlijke aanpak en betrokkenheid.

Hotel O’mer, dat is onbeperkt genieten en ontspannen in een kleinschalig, sfeervol en volledig rolstoeltoegankelijk hotel.

Het hotel bevindt zich in het hartje van Blankenberge. Zo is er vlak in de buurt voor elk wat wils.

 

Toegankelijkheid 

Bij Hotel O’mer beschikken ze over heel wat mogelijkheden om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

In de zomer van 2020 onderging Hotel O’mer een stevige renovatie. Daarbij werd het hotel volledig rolstoeltoegankelijk gemaakt. Van de aangepaste traplift in de inkom kom je via de brede gangen in de lounge, op het terras of aan de ruime lift om uiteindelijk in je hotelkamer jouw vakantie te kunnen starten. Zorgeloos. 

Hotel O’mer is trotse eigenaar van het A+ label, uitgereikt door Toerisme Vlaanderen. Dit label is een erkenning voor de inspanningen die we doen op het vlak van ondersteuning en toegankelijkheid. Met het A+ label voldoet Hotel O’mer aan strenge toegankelijkheidsnormen en is het gebouw op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk.

 

Kamers 

Dankzij de centrale locatie en uitstekende accommodatie is Hotel O’mer de ideale uitvalsbasis voor een uitgebreide vakantie in Blankenberge. Het hotel beschikt over verschillende kamertypes: 

  • Eenpersoonskamer: Deze kamer beschikt over een comfortabel enkel bed en een ruime badkamer met douche en toilet. Daarnaast vind je er ook een televisie terug en surf je steeds via ons gratis, draadloos wifi-netwerk. 
  • Tweepersoonskamer: Deze kamer beschikt over twee comfortabele enkel bedden en een ruime badkamer met douche en toilet. Daarnaast vind je er ook een bureau en televisie terug en heb je steeds gratis toegang tot ons wifi-netwerk. 
  • Familiekamer: De familiekamer bestaat uit twee aangrenzende hotelkamers. De hoofdkamer beschikt over een comfortabel dubbel bed en toegang tot de ruime badkamer met douche en toilet. Ook in de de tweede hotelkamer vind je twee bedden terug: een verstelbaar bed en een enkel bed.
  • Zorgkamer: Deze kamer beschikt over een in hoogte verstelbaar enkel bed en heeft toegang tot de ruime badkamer met douche en toilet. Daarnaast vind je er ook een bureau en televisie terug en ben je steeds verbonden met het wifi-netwerk.
  • Appartement: Het appartement heeft ruime slaapvoorziening: met een comfortabele dubbel bed in de slaapkamer en de mogelijkheid tot het uitklappen van een slaapbank in de leefruimte tot bed. Tel daarbij nog de badkamer met bad, douche en twee lavabo's en de uitgeruste keuken en je beschikt over alle comfort voor een lang verblijf aan zee.
     

Begeleiding en zorg

In Hotel O’mer hebben ze de klok rond een medewerker beschikbaar. Zo is het ook mogelijk om de hotelkamer te voorzien van een mobiel oproepsysteem voor mochten er zich ‘s nachts problemen voordoen. Met deze constante permanentie zorgen ze ervoor dat we snel de ondersteuning kunnen bieden die nodig is om een deugddoende vakantie te beleven.

Ook wie medische zorg nodig heeft, kan terecht in Hotel O’mer. Verder is Hotel O’mer ook uitgerust met een mobiele tillift en beschikken heel wat hotelkamers over een in hoogte verstelbaar bed.

Maar ook overdag zorgen ze voor de nodige gemoedsrust. Zo bieden ze voor hotelgasten met een zorgvraag niet alleen ons ontbijtbuffet aan, we vullen dit ook aan met maaltijden ‘s middags én ‘s avonds

 

Begeleide activiteiten

Hotel O’mer is er voor alle liefhebbers van zon, zee en strand die op zoek zijn naar een comfortabel bed, een heerlijk ontbijt en een gezellige plek om te verblijven. Maar Hotel O’mer is meer dan een dak boven je hoofd.

Hun team organiseert en begeleidt dagelijks ook activiteiten in en rond Blankenberge. Je kunt zo samen op stap gaan en nieuwe mensen leren kennen. En je hoeft je nooit zorgen te maken: een begeleider geeft een antwoord op al jouw (ondersteunings)vragen, 24 op 24, 7 op 7.

Uitwaaien tijdens een wandeling op het strand of een fietstocht door de Uitkerkse Polders. Of misschienwel een bezoekje aan SeaLife of het serpentarium? Uiteraard staat ook lekker eten en drinken op het programma, elke dag opnieuw.

 

Begeleidingskost 

Ze bieden verschillende kaders aan waaronder die begeleiding kan georganiseerd worden. Dit kan via:

 

Ligging en bereikbaarheid 

Hotel O'mer is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit het binnenland neem je de trein tot in station Blankenberge. Het station bevindt zich op wandelafstand (+-10 minuten) van het hotel. Ook met de kusttram of bus zijn ze vlot te bereiken. Wanneer je afstapt aan halte 'Blankenberge Park' vind je het hotel in de aangrenzende Consciencestraat op één minuut wandelen.

Kom je met de auto naar Hotel O'mer? Dan rij je best via de N34 de Weststraat in. De vierde straat links is de Consciencestraat. Wie met de auto naar Hotel O’mer komt, kan parkeren op hun eigen, afgesloten parking.

Gebruik maken van hun parking kost je 15 euro per nacht. Een parkeerplaats reserveren doe je best bij het boeken van jouw verblijf. Opgelet: de parking is enkel toegankelijk voor personenwagens.