Oostende

Royal Astrid is een driesterrenhotel gelegen op 50 m van het mooie zandstrand van Oostende. Ontspannen doet u in het Beauty- en Wellnesscentrum waar u kan genieten van massages en gelaats –en lichaamsbehandelingen. Verder is er een zwembad, een panoramasauna, meerdere stoombaden, een jacuzzi, een zoutgrot, een ijsgrot, een verwarmd voetenbad en een zitbank met helende minerale stenen. Aan de receptie staat er 24u iemand ter uwer beschikking. 

 

Ligging: 50 m van het strand - dicht tegen de wellingtonrenbaan - slechts 100m van de zeedijk - tramhalte voor de deur

Faciliteiten: 71 standaard kamers - 54 superior kamers - 54 executive kamers - gratis zwembad & jacuzzi - parkeren mogelijk - uniek wellnesscenter ruim 500m² groot - 13 vergaderzalen voor maximum 400 personen - auditorium voor 200 personen - 24/24 receptie – honden welkom – lift – bar – internet

Kamers: de standaardkamers zijn eenvoudig ingericht met douche, WC, flatscreen en kluisje - de superiorkamers hebben een apart toilet, een koelkast en een inloop regendouche - de executivekamers zijn nog ruimer en uitgerust met een groot bureau, eigen balkon, badkamer met ruime inloop regendouche, apart toilet, grote flatscreen LED TV, tempur matrassen, kluisje en frigo - 6 toegankelijke kamers met badkamer met elk één toegankelijk eenpersoonsbed. Het bed is 56cm hoog. De badkamers hebben een inrijdbare douche met zitje en voldoende opstelruimte. Beugels zijn aanwezig. Het toilet heeft een beugel en voldoende opstelruimte. De wastafels zijn onderrijdbaar.

Eten en drinken: ontbijt of halfpension

Sport en ontspanning: Beauty en wellnesscentrum - bar.