Sla je kamp op middenin het Wilde Westen, waar de drukke saloons en restaurants voor een authentieke pionierssfeer zorgen. Beleef de yee-ha sfeer van een pioniersstadje in het Wilde Westen in een Western-waardig decor. Het is slechts 20 minuten lopen, of een paar minuten met de gratis shuttle naar de Parken. 

Ligging: op 20 minuten wandelen van de parken

Faciliteiten: receptie - houten vloerbekleding in het ganse hotel (geen tapijt)

Kamers: 1000 kamers in Westernstijl met waterkoker (op aanvraag), ventilator, telefoon, airconditioning, kluisje, radio, haardroger (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid), Disney kanalen en internationale TV zenders De inrichting van al de kamers is gebaseerd op het thema van Toy Story's Sheriff Woody, met een tweepersoonsbed en een bedbank of twee tweepersoonsbedden. Wyoming kamers: Kies voor extra rust en stilte, aan of in de buurt van de rivier. Dakota kamers: Kies voor optimaal comfort en gemak,  vlakbij de faciliteiten van het hotel.

Standaardkamer classic is altijd met bad – niet aangepaste kamers dus niet geschikt voor PMR

Toegankelijke kamers: 8 toegankelijke standaardkamers, verspreid over de verschillende gebouwen Badkamer met toilet met 1 handgreep, inloopdouche met handgrepen en douchezitje - onderrijdbaar bed voor tillift Min. / max. bezetting; 2 volwassenen  + connecting kamer voor 2 pers

Eten en drinken: - Chuck Wagon Café: Geniet in dit café van een heerlijk Amerikaans buffet - Red Garter Saloon: Yee-ha! Loop door de klapdeurtjes, hef het glas en tik met je voet mee op het ritme van een paar aanstekelijke countryliedjes in deze saloon uit de 18de eeuw. - Starbucks Coffee: Voor een smakelijke pauze en een moment van ontspanning

Chuck Wagon Café wordt momenteel gerenoveerd, het restaurant blijft (met een beperkte capaciteit) open. Andere eetgelegenheden worden voorgesteld tijdens je verblijf.

Sport en ontspanning: kinderspeelruimte, pony rijden (mits toeslag)