Pistoia, Toscane

Aan de voet van de Pistoiese Apennijnen bevindt zich Bed & Breakfast San Jacopo. Dit oude landhuis daterend uit 1700 staat op een uitverkoren plek die prachtige vergezichten biedt over de valei van Pistoia tot Florence. Recent werd dit prachtige pand geheel in oude stijl gerestaureerd, rekening houdend met het hedendaagse comfort. B&B San Jacopo is bovendien de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Toscane te ontdekken. De steden Firenze, Siena, Pisa en Lucca liggen op amper 1,5u rijden. Bezoek er ook zeker de Chiantistreek, met zijn wereldvermaarde wijnen. De feeërieke glooiende landschappen, rijke cultuur en schilderachtige dorpen zullen u zeker bekoren!

Faciliteiten: parking, tuin, restaurant, olijfgaard

Kamers: 4 ruime appartamenten/suites

Toegankelijke kamers: Appartament Gardenia, appartement speciaal gebouwd en ingericht voor rolstoelgebruikers. Aangepaste bedden en badkamer zorgen ervoor dat 2 rolstoelgebruikers en nog 2 personen zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten. Een hydraulisch platform in het appartement zorgt ervoor dat rolstoelgebruikers ook de dinerzaal en de relaxzaal kunnen betreden.

Eten en drinken: ontbijt, olijfgaard met eigen extra vergine olijfolie en- diverse groenten uit de moestuin die de gastvrouw gebruikt om voor de gasten heerlijke Toscaanse maaltijden te serveren.

Sport en ontspanning: zwembad met zwembadlift, tuin, terras en ligbedden