Puerto del Carmen

Sinds de renovatie kan je genieten van op en top luxe in dit bungalowpark. Het hoort absoluut tot de betere parken en is een bezoek waard. De bungalows bevinden zich in een tuin vol met Canarische planten en bloemen die zorgen voor een oase waarin je helemaal tot rust kan komen. Er zijn ook ruim voldoende activiteiten voor kinderen.

Ligging: het bungalowpark ligt op 300m van het strand en op 2 km van het centrum van Puerto del Carmen. Er is een bushalte op 300 m van het park. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 8 km.

Faciliteiten: wasmachine en droogkast – winkel – gratis wifi in het hele resort - kinderspeeltuin

Kamers: in het resort zijn 216 kamers, allemaal met badkamer, centrale airco en verwarming. Er is gratis wifi, een televisie, keuken met kleine kookplaat en microgolf en een balkon of terras.

Toegankelijke kamers: er zijn 6 toegankelijke kamers verspreid over het resort. Er is een iets beperktere manoeuvreerruimte in de slaapkamer.

Eten en drinken: in het restaurant kan je genieten van maaltijden in buffetvorm. Daarnaast is er ook een a-la-carterestaurant en een bar.

Sport en ontspanning: er zijn twee verwarmde zoetwaterzwembaden waarvan één met tillift.  Je kan gratis gebruik maken van petanque en tafelvoetbal. Er is animatie zowel overdag als ’s avonds met livemuziek en extra betalende activiteiten waaronder en spacentrum en tennisterreinen.