Drenthe, Nederland

Een uniek hotel in Drenthe. De voormalige dienstwoningen ‘Toewijding’, ‘Bitter en Zoet’ en ‘Plichtgevoel’ omvatten 15 bijzondere hotelkamers. De indeling van de oorspronkelijke kamers is intact gebleven en zorgt voor een vriendelijk, huiselijk gevoel. Iedere woning heeft een eigen kleurstelling en een uniek behang, gebaseerd op oud behang uit de panden. Overal komt u getuigen tegen van het oorspronkelijke gebruik van de gebouwen, een terrazzo aanrechtje in de badkamer, een oude voordeur naast uw kamerdeur, kamers met en suite deuren, een schouw. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de (moes)tuin en de majestueuze beukenlaan. Bitter en Zoet beschikt ook over 6 ruime familiekamers/appartementen. Deze zijn ondergebracht in het voormalige hospitaal ‘Vertrouw op God’. Ook is er gedacht aan gasten met een fysieke beperking. Zo zijn er aangepaste hotelkamers en zijn de familiekamers eveneens rolstoeltoegankelijk.

Ligging: vlakbij Veenhuizen - op 1 u rijden van Groningen en Leeuwarden

Faciliteiten: gratis parking - receptie

Kamers: 15 Hotelkamers: Knusse, comfortabele kamer met 2 eenpersoons boxspringbedden, badkamer met toilet en douche , Gratis Wi-Fi, flatscreen tv, telefoon en bureau 6 Familiekamers / appartementen: De familiekamers en appartementen liggen op de eerste etage van het voormalige hospitaal en zijn modern, artistiek en sfeervol ingericht.Vier van de familiekamers zijn geschikt voor 4 personen en hebben een ruime zithoek, een eettafel, een flat screen tv en gratis Wi-Fi.  De badkamer is voorzien van toilet, ligbad en een aparte douche. De andere twee appartementen zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over dezelfde voorzieningen.  Alle familiekamers/appartementen hebben uitzicht op de moestuin en boomgaard en hebben volop zonlicht door de grote openslaande ramen.

Toegankelijke kamers: 6 kamers zijn aangepast en ruim genoeg voor rolstoelgebruikers. Je verblijft in één van de voormalige dienstwoningen van het Hospitaalcomplex. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht waarbij de historische elementen bewaard zijn gebleven. Een verblijf in één van onze ruime appartementen is ook mogelijk. Enkele kamers beschikken over elektrisch verstelbaar (hoog-laag) bed (met 2 aparte matrassen). De badkamers zijn voorzien van toilet met beugels, ligbad, verlaagde wastafel en aparte douche

Mogelijkheid voor persoonlijke of verpleegkundige hulp en hulpmiddelen.

Eten en drinken: restaurant met terras

Sport en ontspanning: toegankelijke sauna - fietverhuur