Friesland, Nederland

Het volledig toegankelijk watersportcentrum It Sailhûs ligt in het Friese watersportdorp Elahuizen, direct aan het water. Je kunt zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht, de fiets pakken en genieten van het afwisselende landschap of één van de vele historische dorpen of steden bezoeken. It Sailhûs is een fantastische uitvalsbasis voor iedereen. Boek samen met vrienden of familie een prachtig, volledig toegankelijke 4- tot 6- persoons vakantiewoning of de groepsaccommodatie. It Sailhûs is rolstoeltoegankelijk en is voorzien van alle comfort en de benodigde aanpassingen.

Ligging: Elahuizen, Friesland (NL) met uitzicht over de Fluessen

Toegankelijke kamers: Twee appartementen ruime woonkamer met eethoek - open keuken met aangepast materiaal - standaard hooglaagbedden - inloopdouche met stoel - aangepast toilet - tillift De appartementen bevinden zich op de tweede verdieping, het terras op de begane grond

Eten en drinken: logies - eetgelegenheden op loopafstand en in Balk (dichtstbijzijnde dorp)

Sport en ontspanning: Er zijn aangepaste vaarmaterialen aanwezig, waarmee je zelfstandig of met begeleiding het water op kan.zeilen, windsurfen en kanoën met eventueel begeleiding op maat (op aanvraag). De ideale omgeving voor een fiets -of wandeltocht - bezoek één van de pittoreske dorpjes en steden in de omgeving - golf - schaatsen - uitgebreid programma aan daguitstappen met kinderen (dierentuin, subtropisch zwembad, speelbos,...)