EGMOND AAN ZEE

Afreisdatum: van 01/06/2024 tot 05/06/2024

 

Op zoek naar een kleinschalige groepsreis naar de zee in Nederland? Deze reis bezorgt u en uw reisgezelschap een zorgeloze vakantie. U reist samen met een kleinschalige groep van maximum 10 personen; begeleidt door twee deskundige reisleiders.

Zin om te genieten van de zee, de zon, de terrasjes en een daguitstap naar Amsterdam? Dan is deze reis geknipt voor u. U logeert in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, op zo’n uurtje rijden van Amsterdam.

Er is assistentie en hulp aanwezig zodat u, alsook uw reisgezelschap, met een gerust hart kan genieten van een vakantie die tegemoetkomt aan uw ondersteuningsnoden.

De reisleiders bieden geen 1 - op -1 begeleiding. Reizigers met een zorgvraag dienen daarom beroep te doen op een eigen individuele reisgezel (partner, vriend(in) of familie). Heeft u niet meteen een reisgezel binnen de eigen entourage? Doe dan beroep op vzw Kompaan

Onze reisbegeleiding leidt het geheel in goede banen en biedt ondersteuning waar nodig, zo kunnen wij ook uw reisgezelschap ontlasten van bepaalde zorgtaken en kan werkelijk iederéén genieten van een deugddoende vakantie. 

 

Accommodatie

In Hotel Zuiderduin is het heerlijk vertoeven met het brede zandstrand van Egmond aan Zee op slechts 100 meter afstand. Het 4-sterrenhotel heeft een uitstekend restaurant, waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. In het hotel kunt u heerlijk ontspannen in het Sauna Center en het verwarmde binnenzwembad. U logeert in een volledig aangepaste kamer met twee hoog-laag bedden met papegaai, een zithoek, een aangepaste badkamer en een terras om van de frisse zeelucht te genieten.

 

Data, beschikbaarheid en prijzen

Zaterdag 1 juni tot woensdag 5 juni 2024

     € 700 per persoon op basis van tweepersoonskamer 

     € 1.140 per persoon op basis van eenpersoonskamer 

 

Inbegrepen

  • 4 x overnachtingen in Hotel Zuiderduin in kamer met ontbijt
  • Bowlen op 02 juni
  • Begeleiding van 2 kompanen

 

Niet inbegrepen

  • Vervoer heen-en terug naar hotel Zuiderduin
  • Andere maaltijden en dranken
  • Daguitstap Amsterdam
  • Verzekeringen 
  • Hulpmiddelen
  • Verpleging

 

Programma

Dag 1 – zaterdag 01 juni

We spreken af in hotel Zuiderduin om 15h00. Egmonden aan Zee ligt op zo’n uurtje rijden ten noorden van Amsterdam.      

Dag 2 – zondag 02 juni

Op ontdekking naar het strand en de zee. Geniet van de frisse zeelucht, de wijdse uitzichten en de gezellige terrasjes tijdens een wandeling.

Om 20h gaan we met z’n allen bowlen. In het hotel vindt u 8 bowlingbanen voorzien van spectaculaire lichtshows in de hippe sfeer van de 70er jaren.

Dag 3 – maandag 03 juni

Vandaag gaan we Amsterdam ontdekken (optionele daguitstap). We wandelen langs de historische plaatsen en musea met een gids, en maken een boottochtje op de wereldberoemde Amsterdamse grachten.

Dag 4 – dinsdag 04 juni

Vrije dag om te genieten van het zonnetje, het brede zandstrand en de zee.

Dag 5 – woensdag 05 juni

Na het ontbijt, kan u nog ontspannen aan zee. In de namiddag kan uw familie/vriend/vriendin u komen ophalen aan hotel Zuiderduin.

 

De afreis wordt gegarandeerd vanaf 10 deelnemers.

Heeft u interesse om deel te nemen? Wees er dan snel bij, onze plaatsen zijn beperkt.