Wiekey-west-sign-john-mcgraw zijn we?

WeTravel2 is een reisagentschap, we werken jouw vakantie van A tot Z uit, en dat precies volgens jouw wensen en behoeften. Wat ons zo uniek maakt in Vlaanderen, is dat we nét dat tikkeltje meer aanbieden naar personen met een beperking toe.

Klik hier om ons reiskrantje te bekijken. Blader je graag door een papieren exemplaar? Vraag er eentje aan via het contactformulier.
Je kan ons reiskrantje als inspiratiebron gebruiken, en op onze website vind je de uitgebreide en meest up-to-date informatie. Staat jouw droombestemming er nog niet tussen? Misschien is dit in de nabije toekomst wel mogelijk, want we zijn elke dag bezig ons aanbod te doen groeien en verbeteren.

Staat jouw favoriete bestemming er niet bij? Contacteer ons, dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden.
Wil je weten welk hotel het meest geschikt is voor jou? 

 

Veelgestelde vragen

Ik heb geen beperking, maar zie een bestemming of hotel staan op de website dat me aanspreekt. Kan ik ook bij WeTravel2 terecht om mijn reis te boeken?

Ja, iedereen kan bij ons terecht! Zowel mensen met een fysieke beperking, als personen met een andere zorgvraag (denk maar aan een verstandelijke beperking, iemand die een dieet volgt, verzorging nodig heeft,…), tot personen zonder een ondersteuningsvraag.

Je kan samen met familie of vrienden op reis, maar ook voor mensen die alleen of in groep wensen te reizen, hebben we een gepast aanbod.

Wil je alleen op reis gaan? Dan kan je aansluiten bij één van onze groepsreizen, of een reis op maat inplannen met één van de assistenten van WeTravel2.

Heb je een grote vriendengroep? Plan je een reis met je vereniging? Contacteer ons voor een groepsreis op maat!

 

Waar vind ik de prijs van een bepaald hotel?

We publiceren geen prijzen op onze website, en dat heeft een goede reden: zowel luchtvaartmaatschappijen als sommige hotels werken met dagprijzen. We gaan dus steeds samen met jou op zoek naar de meest geschikte periode om jouw reis te laten doorgaan, op basis van jouw voorkeuren.

 

Moet ik bij jullie op kantoor langskomen wanneer ik een reis wil boeken?

Dat mag je helemaal zelf kiezen. Je kan ons telefonisch, via het contactformulier of per e-mail contacteren met jouw vraag. Wens je bijvoorbeeld een rondreis te maken, een groepsreis te organiseren of heb je een heel specifieke vraag,… dan kan het zeker handig zijn om een afspraak met ons te maken. Je bent welkom in ons kantoor te Wiekevorst.

Is het de eerste keer dat je op vakantie gaat, of ben je benieuwd naar de nieuwste bestemmingen in ons aanbod? Zowel voor nieuwe als ervaren reizigers zijn onze infoavonden interessant. Elke maand organiseren we er ééntje, en dat telkens op een andere locatie in Vlaanderen.