vliegen-rolstoel-1 (2)

WeTravel2 vertegenwoordigt in PRM-werkgroep Brussels Airport

Vliegen als rolstoelgebruiker… Het blijft steeds een hele onderneming! Gelukkig neemt WeTravel2 een groot deel van jouw zorgen weg door het regelen van assistentie tot aan het vliegtuig en vervoer van rolstoel en/of medische bagage. Om dit alles vlekkeloos te laten verlopen, komen er steeds heel wat partijen of tussenschakels bij kijken! Zo moet er naadloos samengewerkt worden tussen luchthaven, luchtvaartmaatschappij, bagageafhandelaar en de dienstverlener van de assistentie zelf.

Met oog op een verdere evaluatie en optimalisatie betrekt Brussels Airport ons sinds kort als specialist bij de vergaderingen van de zogenaamde ‘PRM-werkgroep’  waarop alle betrokken partijen vertegenwoordigd zijn. Dit geeft ons de kans om de vragen en suggesties van onze reizigers rechtstreeks over te brengen aan de verantwoordelijken van alle tussenschakels! Heb jij een concrete vraag of suggestie die interessant kan zijn in het kader van de PRM-werkgroep? Geef ons dan zeker een seintje via info@wetravel2.eu!

TIP: download via onze site ook de folder ‘Vliegen met een rolstoel’: http://wetravel2.eu/informatie-voor-reizigers-met-een-beperking. Deze bevat heel wat nuttige tips die zowel voor als tijdens je vliegreis van pas zullen komen.